Dışı Kedi Her Yere Koku Bırakıyor.

Selam. Artemis, dişi kedim, 1.5 yasinda ve henüz kisir değil. Kisirlastirma için kilosu yeterli değil.


Hep benim yatağıma işiyordu. Ben de odayı kapalı tutuyorum haliyle ama bu sefer evin belli yerlerine işemeye başladı. Genelde ev hanesinin kullandığı yatak ve koltuklara işemeye başladı. 3 farklı veterinere götürdüm ama kızgınlıkla alakalı, kilo alsın yaparız dediler. Siz de dışı kedide böyle sorun yaşadınız mı? Yasandiysa çözüm için ne yaptınız? Yine belirteyim. Kisirlastiracagim ama kilosu az. Farklı bir önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

5 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Yaşayanlar var burda denk geldik. Koku bırakma sadece erkeklere özel değil. Nadir de olsa dişiler de yapıyor. Tek çözümü kısırlaştırma tabi. Kilo almak için ben proplan tavsiye ederim bize yarım kilo kadar aldırdı nerdeyse. Çok yemeyen bi kedi mi iştahı falan nasıl?

Bir tek orijeni iştahla yiyor ama pahalı. Pro plan veya acana arasında dönüyorum genelde. Orta yiyor işte ama hiper aktif bir arkadaş olduğundan yediği kadar yakıyor. Sirf kilo almasi için bu ay bona ciba deneyeceğiz. Diğer kediyi 6 aylıkken kisirlastirdim. Bu biraz minyon kaldı.

kaç kg çok merak ettim doğrusu ilk defa duydum da kiloya göre yapmadıklarını takdir de ettim

Lokumcukk
Lokumcukk

17326

Meo jöle içinde ton balıklı sardalyalı yavru yaş mamasını verin hemen kilo aldırıyor Nd ocean da öyle Bir am önce kilo aldırıp kısırlaştırmaya bakım

Palyaco
Palyaco

218519

Gimcat ödül mamasi verin kilo aldırıyor exclusion mamada guzel kilo aldırıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 230 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR