Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
2 aylık erkek ve sağ gözü hep akıyor çapak oluyor sabah hemen açamıyor. Veteriner çay sürmeye devam etmemi söyledi fakat 4 gündür etkisi olmadı gibi. Elimde gentagut göz damlası var kullansam mı diye düşünüyorum. Küçükken mantar atlatmış bir sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Bir öneriniz var mı acaba?
Benim kedilerim doğduktan sonra gözleri iltihap olmuştu yapışıyordu.Gözlerinin içinden yeşil iltihap çıkıyordu bazen çapaklanıp yapışıyordu.biz terramycin göz merhemi kullandık ve şuan hepsinin gözleri sağlıklı :)
Merhaba, eczaneden insan için olan genta göz damlası alabilirsiniz. Göz damlasını temin edene kadar doğal eseptik olan demlenmiş kara çay ile pamuk yardımı ile gözünü silebilirsiniz.
Önce çay ile temizleyip genta damlatmıştım 2-3 gün içinde geçmişti gözleri
Ben de kedilerimin gözlerini hep gentagutla iyileştiriyorum. Tabii ileri safhada değilse problem.
Herkese çok teşekkür ederim 🙏 veterineri aradım o da genta ya da tobrex dedi. Şimdi daha iyi oldu gözü damladan sonra ☺
sadece bir tane kedimin gözü problemli oda zaman zaman kızarıp yaşarıyor. Onunda gözleri alerjikmiş:)
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.