Kedim Hiç Oyuncu Değil Sanırım

16 ekimde sahiplendim 1 ay olcak nerdeyse ama ne yatağa atlayip kucağıma geliyor nede ip tüy vs şeylerle oynuyor sanki git başımdan der gibi bakıyo sürekli çağırdığımda falan umursamıyor kucağıma alıyorum maksimum 3 saniye duruyor 2.5 yaşında neden böyle yapıyor acaba zamana mı ihtyacı var


13 CEVAP

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba çok tatlıymış yavrunuz Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏 Her kedinin karakteri farklı olduğu için sizin yavrunuzunda karakteri böyle demek ki mesela benim canlarım da kendilerini hiç sevdirmezler kucağa da gelmezler ikisi takılıyor kendi aralarında ☺️ Biraz daha zamanla belki daha alıştıkça daha farklı özelliklerini gösterebilir size

Aysenuraslan2
Aysenuraslan2

1050

Bazı kediler kucak sevmez mesela benim oğlum da öyle ben onu öyle kabul ettim insan gibi duyguları ve beklentileri oluyor kedilerin. Sıkmamaya çalışın daha da mesafe koymasın size. Ayrıca 1 ay erken bir süre ismine duyar kazanması için. Mama vermeden önce adıyla çağırın zamanla alışacaktır.

Miscatt
Miscatt

11393

Benim oğlumda kucak sevmez canı isterse beraber yatarız canı isterse kucağıma gelir 🤣
Ama benim ki yavru 4aylık oyuncu seviyor oynamayı yaşla da alakalı olabilir belki de sizin ki yetişkin.
Belki de karakter meselesi 🤷🏻‍♀️
Ama 1 ay az bir süre bence ilgi alakayla alışacaktır yavrunuzla mutlu günler dilerim 🙏🏻🌸

Palyaco
Palyaco

218519

20 gün olmuş yakinda alışır size evde 1 kişiyi seçiyor kendisine

Çok sıkınca yani kucağıma almaya çalışınca korkup kaçıyor koltukların arkasına yatağın altina falan

Muezzabalim
Muezzabalim

115007

Alisacaktir zamanla biraz olgun olduğu için böyle davranması normal mizacı bu demekki bakışlar efsane ama 😂Maşallah ona.alisinca kendi gelip ayak ucunuzda yatar merak etmeyin zamanla da sevgi ilgi isteyince gelip mirildanip size sevdirir kendini onun için de kolay değil değişik bir ortama alışmaya çalışmak ama merak etmeyin sevginizi tabiiki hissedip kayıtsız kalmayacaktır.

teddybal
teddybal

123878

Ya bu kedinin fanı olcam yakında, sinirli bakmaya çalışan Adile Naşit geliyor aklıma görünce bu arkadaşı :D

Dkd
Dkd

12416

Belki ilerde alışır ama alışmama ihtimalini de göz önünde bulundurun. Karakteri kaynaklı böyle yapıyorsa değişimi zor.

komurlolis
komurlolis

113309

Yetişkin olduğu için size alışması uzun süre alabilir, karakteri oyuncu olmayabilir

Anonymus297519
Anonymus297519

113699

Büyük kedileri alıştırmak uzun sürebiliyor bahçede iki büyük kedim var biri kucağımdan inmiyorken diğeri beni dövüyor☺️Zamanla size alışır ve oynamak karakterinde varsa ilerde oynar 🙏🏻Çok tatlı allah sağlıklı ömür versin size ve kedinize 🐾

Tambirmerlot
Tambirmerlot

1948

ben de oğlumu yavruluğundan sonra sahiplendim. ilk günler koltuk altından çıkmazken birkaç ay sonra hangi odadaysam gelip dibimde yaşar oldu. kucak delisi olsun gibi bir beklentiye girmeyin o karakter meselesi ama zamanla sizi sahiplenikçe o da sevgisini gösterecek ve sevgiyi bir şekilde istecek. şuan ödül maması yaş mama ve istediği şekilde oyunla sevginizi gösterin sadece.


bir de her kedi aynı şekilde oynamıyor zamanla bulacaksınız. koltuğun aynı yerini tırmalıyor diye o kısma örtü örttüm sonra o örtü en büyük oyuncağımız oldu o altına geçiyor ben dışardan saldırır gibi yapıyorum boğuşuyoruz falan onun başına gidip bunu istiyor hergün ya da oltayla sadece tırmalama tahtası etrafındayken oynamak istiyor hem tırmalıyor hem yakalıyor vs. birbirinize ısınıp zaman geçirdikçe kendi oyunlarınızı kendi tarzınıza göre bulacaksınız merak ermeyin.

Looneytunes
Looneytunes

658

Merhaba size geleli çok kısa zaman olmuş, zamanla size daha yakın davranacaktır yalnızca biraz sabır. Benim kedimin kucağıma yatıp mırlaması aylar almıştı. Birmde yetişkin kediler genelde yavrular kadar oyuncu olmuyor ancak çok isterseniz hareketlendirmek için kedi otu ya da kedi nanesi gibi şeyler kullanıp öyle oynatabilirsiniz.

hannnngggg
hannnngggg

115022

tipe bak çok tatlı 😻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 629 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR