Eve Aldığımız Yeni Kediyi Diğer Kendimize Nasil Alistirabiliriz ?

Mustafa245
Mustafa245

4202 Puan

3.5 aylik tekir bir oğlum var. Gunde 8 saat işe gittiğim için oğlumun canı sıkılıyor. Hem ona arkadaş olması için hemde 1 canı daha kurtarmak istiyorum. Tekila adlı kedim korkak bir yapıda eve biri gelince direkt kaçar sonra gelir koklar. Veteriner hekimde bile bir kere bile tislamadi sadece kaçmaya çalışıyor. 3 aylik bir kedi daha sahiplenmek istiyorum fakat evdeki kedim ile anlaşabilirmi diye düşünüyorum. Anlaşmaları için ne yapmam lazım?

5 CEVAP

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba hayırlı olsun öncelikle Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏 https://www.suzionline.com/kedi/kedileri-birbirine-alistirmak-kediler-nasil-tanistirilir/ burda ayrıntılı olarak yazılmış bakabilirsiniz ☺️

komurlolis
komurlolis

113309

Şimdiki kedinizin karakterine bağlı alışma süresi uzayıp kısalabilir, ilk başlarda tıslar ve pati atarak döver ama zamanla alışıyorlar iki kedi tek kediden her zaman daha iyidir😻

MonikaveTori
MonikaveTori

4455

İlk başlarda illaki tıslar, kızar ama zamanla alışır ve iyi arkadaş olurlar. 2. Kedi gerçekten çok iyi oluyor. Evde canı sıkılmaz. Birbirlerinin kokularına alışmaları çok önemli onun içinde alacağınız diğer kediyi ilk birkaç gün farklı odada tutarsanız ve eşyalarını önceki kedinize koklatırsanız iyi olur.

Lils
Lils

125528

Yavru oldukları için alışmaları çok kolay olur. En mantıklısı iki yavruyu aynı anda sahiplenmek bence. Benim kedim aşırı zorlayıcı ikinci kedi konusunda. İleride sahiplenecek olsam sıkıntılı bir alışma süreci olur.

sametozger
sametozger

106576

Taşıma çantası içinde tanıştır zarar verebilirler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 201 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR