Proplan'dan Nd'ye Geçenler Help!

BayTarcin
BayTarcin

4434 Puan

Mama konusundan artık çok sıkıldım. Her mama araştırmada kırk tane birbirinden farklı bilgi görüyorum her neyse kedim şimdiye kadar proplan kullanıyordu.Kısırlaştırınca ND düşük tahıllı herhangi mamasını denemeye karar verdim internette araştırma yaptım nd kısır düşük tahıllı narlı ve nd kısır düşük tahıllı kuzulu mantıklı geldi.Narlının yorumlarında çok sıkıntılı şeyler var ishal kabız koyu renkli dışkı bol tüy dökmesi ve alerji gibi daha çook ve yaygın sorunları görünce eledim düşük tahıllı kuzuluda da 10 kilodan aşağısı yok ve seçici bir kedi yemezse diye öyle bir cesarette bulunamam napıcam bilmiyorum balıklıda tek çok güzel yorumlar var onda da tahılsız olduğu için ve hassas bir kedi olduğu için ağır gelmesi çok mümkün .Proplandan mı devam edeyim? ND konusunda bilmediğim ve düşük tahıllı kısır bildiğiniz başka çeşidi var mı? Siz ne yaptınız?

9 CEVAP

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Nd son dönem bozuldu ben tavsiye etmiyorum şahsen proplan dan devam ederdim ben olsam benim kedilerime proplan ve royal çok iyi geldi.

İki erkek kedim yaklaşık 2 hafta arayla kısırlaştı, ikisine de proplan kittendan n&d düşük tahıllı tavuklu narlıya geçiş yaptım. Koyu renkli dışkı dışında bir sorun yaşamadık. Kademeli geçiş yaparsanız ishal/kabız gibi sorunlar yaşayacağınızı sanmıyorum. Hatta küçük olan kedim çok uzun süreki ishal olmuştu ve dışkısı tam toparlamadan kısırlaştı. N&dye geçtiğimizden beri dışkısı gayet normal. İkisi de çok severek yiyor mamalarını.


Proplandan memnunsanız devam edebilirsiniz ama n&d denemeye değer bence.

komurlolis
komurlolis

113309

Eğer kedinize iyi geliyorsa proplanden devam edebilirsiniz bence

edadnmzr
edadnmzr

118613

Proplanı seviyorsa kullanmaya devam edin biz de proplan kullanıyoruz

Lils
Lils

125528

Nd kedilere iyi gelmeyen bir mama boşuna geçmeyin bence. O fiyata britcare öneririm kefir desteği ile. İçerik olarak daha iyi ve benzer fiyat. Değerleri de daha iyi nd'ye göre. Proplan da iyi bir mama ama ben tercih etmiyorum hayvansal yağ içerdiğinden dolayı.

mycutecat
mycutecat

4739

Proplan iyi geliyorsa devam edebilirsiniz bence

simbakedi
simbakedi

136205

proplan iyi geliyorsa devam edin o fiyat farkına yaş mamayla destekleseniz daha iyi olur

sametozger
sametozger

106576

Nd balıklıdan devam et bence bayılarak yiyorlar

GultenTIKIT
GultenTIKIT

672

Nd pumpkin kuzulu kısırlaştırılmış mamayı tercih edebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 528 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81787 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR