Kısırlaştırma İçin Yardım Almak İstiyoruz

Sabri28
Sabri28

187 Puan

Merhabalar, sokakta yeni doğmuş yalnız yavru kediyi tehlikelerden uzak tutmak için evimize aldık, maddi sıkıntılara rağmen tüm aşılarını yaptırdım, askari ücretle evin tek çalışanıyım ve okuyan iki çocuğum var. Kedimin kısırlaştırma zamanı geldi ama maddi imkan yetersizliğinden yaptırmamak tayim, ücretsiz yaptira bileceğim bir yer var mı yada nasıl yardım alabilirim, yardımcı olursanız ailecek çok mutlu olacağız, şimdiden teşekkürler.


40 CEVAP

mycutecat
mycutecat

4739

İbb fatih hayvan hastanesi ücretsiz bir şekilde yapıyor sokak kedisi kapımın önünde bakıyorum diyin çünkü sadece sokak hayvanlarına hizmeti var. Randevu saatinde gidiyorsunuz kediyi teslim ediyorsunuz bir iki saate kediyi geri alıyorsunuz ancak kulağına ufak bir çentik atarlar sokak hayvanı diye yaptırıldığı için. Arayıp randevu alabilirsiniz genelde yoğun oluyor ay sonunda aratıp diğer ay başı için size randevu yazarlar. Ben orda sokak kedisi kısırlaştırmıştım ben yaptırdığım zaman süreç bu şekildeydi şuan sistem aynımı bilmiyorum değişmiş olabilir arayıp öğrenebilirsiniz. Genelde haftanın bir gününü belirliyorlar kısırlaştırma için o gün kısırlaştırma işlemleri gerçekleşiyor. Arayıp detaylı bilgi alıp randevu alabilirsiniz ama kediniz bana ufak gibi geldi kaç aylık ve kaç kilo acaba

Renklipati
Renklipati

140143

Fatih hayvan hastanesi gelebilirseniz çok çok uyguna yaparlar,belediyelerde yapıyor fakat kulağına kesik atıyor ben 4 kedi götürdüm bahçe de baktığım yaptılar aldım..birde şu beklediyelerin araçları var geliyor lar sokağa sokak kedisi derseniz ücret almıyor lar.. fakat fatih hayvan hastanesi orayı arayın durumuzu anlatın çok almazlar

Merhaba sokakta çaresiz kalan kediyi evinize alarak çok güzel bir davranış da bulunmuşsunuz imkanım yeterli olsaydı kedinizin kısırlaştırmasında yardımcı olmak çok isterdim umarım bir maddi durumu iyi olan yardım sever size ulaşır.

Lils
Lils

125528

Belediye veterinerleri ücretsiz yapıyor ama kediniz yeteri kadar büyük gelmedi bana minimum 2.5 kg olmalı

Sabri28
Sabri28

187

@komurlolis teşekkür ederim, belediye ile ilgi pek iyi yorumlar yazmiyorlar, iyilik ve hayır yapmak isterken bu masum kızımıza zarar verilmesinden çok korkuyorum.

Sabri28
Sabri28

187

@renklipari merhaba, biz bütün aşılarını Fatih hayvan Hastanesi'nde yaptırdık, malisef orası da 600₺ nin altında yapmıyorlar mış 😔

Merhaba sokakta çaresiz kalan kediyi evinize alarak çok güzel bir davranış da bulunmuşsunuz imkanım yeterli olsaydı kedinizin kısırlaştırmasında yardımcı olmak çok isterdim umarım bir maddi durumu iyi olan yardım sever size ulaşır.

Sabri28
Sabri28

187

@diablerose merhabalar, amacım para yatırılması değil; veteriner kliniği olan birinin yardımcı olması yada tanıdık veterineri olanın yardımcı olması yada, hayvan sever maddi durumu musahit olan birilerinin kısırlaştırma da yardımcı olmasıdır

inferi0r
inferi0r

12171

Güzel davranışınız için kutlarım. Bizde de aynı durumlar var aşağı yukarı :( ama belediyeye götürmeye kıyamadık o yüzden bir şekilde yaptırdık.


Belediyeyle ilgili ben de geri almada sıkıntı olduğunu duymuştum, en çok ondan ve internet yorumlarından korkmuştum.


Umarım bir veteriner arkadaşımız burada yazılanları okur da size yardımcı olurlar.

Sabri28
Sabri28

187

@İnferiOr değerli görüşleriniz için teşekkür ederim, umarım sağlıklı bir şekilde sonuç alırız.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Belediyeler yapıyorlar diye biliyorum. Tabii ne kadar hijyenik ve güvenilir, orası tartışılır.


Fotoğrafın güzelliğine ne demeli😍 Maşallah çok tatlı bir dostunuz var💕💙

Sabri28
Sabri28

187

@lils merhaba, resim eski, cuma akşamı veterinere aşı için götürmüştüm, orada tattırdı, 3.5 kg olmuş ve üç gündür de kızgınlık dönemi başladı, belediyelerin sokak hayvanlarına yaptığını duymuştum, ev kedilerine yapan hangi belediye var, bilginiz var mı?

edadnmzr
edadnmzr

118613

Belediye yapar. Ama belediyeler hakkında iyi şeyler duymadım pek, şikayetler çok fazla.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Hangi şehirde oturuyorsunuz acaba?

Lavinia17
Lavinia17

13782

belediyeye kedinizin size ait olmadığını bahçenizde vs baktiğinizi söylediğiniz zaman kisirlaştiriyor diye duymuştum ama şöyle bi problem var çoğu belediye kisirlaştirdiği kediyi geri size vermiypr kendisi sokağa birakiyor.
Siz hangi şehirdesiniz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1539 Görüntüleme
  • 40 Cevap
  • 11 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR