Kedi Mantarı

Marsloya
Marsloya

603 Puan

Kedime mantar teşhisi koyuldu . 5 aylık scottish fold kırık kulak . Veto bi tane solisyon verdi mamamız Royal canin kitten kullanıyorum. Gıda takviyesi yada yapabileceğim ekstra birşey var mı ? Tüyleri o bölgede çok döküldü. Şuan biraz kabuk bağladı kaşımasın diye de boyunluk taktık🥺

7 CEVAP

Marsloya
Marsloya

603

Herkese çok teşekkür ederim uzun süre geçmiş üzerinden ama görmemişim ben yorumları , aslında durum daha iyi ama tabiki kısa sürede geçen bir rahatsızlık değil sizlerin de bildiğiniz gibi.. Uzun bir süreçteyiz şuan tekrar nüksetti ama inşallah atlatıcaz.. Mantar aşısı da olduk 1 tane ama çok berbat bir virüs hem insan da hem de hayvanlarda..

nefeskedi
nefeskedi

10117

Biz iki defa ecosin banyosu yaptırdık. 10 gündür de cleapet nano sprey ve veda phytomins kullanıyorum. En çok ecosin yaradı ama bağışıklığı düşük diye phytomins de kullanmak istedim. Tüyleri çıkmaya başladı. Nano spreyi uyurken sürüyorum ki yalayıp temizlemesin. Evi her zamanki gibi sirkeli suyla siliyorum. Bazı oyuncaklarını dezenfekte ettim. Edemeyeceklerimi attım. Nemden ve stresten uzak tutmaya çalışıyorum.

nefeskedi
nefeskedi

10117

Antec Virkon S Geniş Spektrumlu Virüsidal Dezenfektan da çok öneriliyor. Veteriner kliniklerinde de kullanılıyormuş.

Azemm
Azemm

11366

Veteriner hekimine başvurmuşsunuz. Onlar gerekeni yapacaktır. Her kediye aynı tedavi uygulanmaz. Tavsiye vermemizin pek doğru olacağını sanmam.

nefeskedi
nefeskedi

10117

Verdiğim dezenfektan önerisi temizlik için kullanılıyor, kedi için değil. Nano sprey zaten her zaman kullanılabilecek bir ürün.

Canimyavrum
Canimyavrum

3169

3 kez banyo yapti hoca ecosin ile hafta 1 olmak üzere onun disinda hic bir şey kullanmadik veto mune kapsul rutin olarak kullaniyorm gimgat malt gimgat kitten vitamin mutamin somon balik yagi we mamasi hills tuna balikli tawuklu mamanin mantari teytikledgini söyledi hoca

Kedimpatim
Kedimpatim

281

Resmini atabilir misiniz acaba bende mantar şüphesiyle götürdüm kedimi uyuz teşhisi kondu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 309 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR