Yardım Lütfen

Bunu yazıyorum ama lütfen beni yanlış anlamayın. Ben bir öğrenciyim ve bir kedi besliyorum daha 8 aylık ama maddi durumum bakmaya pek fazla el vermiyor.suan acil olaraj kum ve kedi oyuncağı ihtiyacım var kedimin oyun oynaması lazım ama oyuncak alacak durumum yok lütfen bana yardımcı olun yalvaririm.

4 CEVAP

hannnngggg
hannnngggg

115022

yani kağıttan top yapıp atın oynasın benim kedim şişe kapağıyla bile oynuyor birseyler istemek yerine evde ne ile oynayabilir gibi düşünebilirsiniz herkes bi şekilde yeterince savas veriyor zaten onca hasta kediye tedavi icin zar zor bagıs toplayan insanlar varken kedinize oyuncak alınmasını istemeniz ne bileyim ilginç

Mustafa245
Mustafa245

4202

alüminyum folyo ile top yapıp oynatın veya marketlerden karton kutu alın ve kedi tüneli yapın. Kendi kedime yapmıştım kedi tüneli kedim çok seviyor. En basit olarak tuvalet kağıdı rulosunu delerek içlerine pipet koyun ve pipetleri yapıştırın tuvalet kağıdı rulosuna. Evde yapılabilecek onlarda oyuncak var çoğu evdeki atık malzemeler ile yapılıyor. Maddi durumunuz yeterli değilse ve kediye iyi bir ortam sağlayamıyorsanız kedinizi ona iyi bakacak birine sahiplendirebilirsiniz. Maalesef evcil hayvan bakmak masraflı bir iş.

Lils
Lils

125528

Kum olarak magicsand litresi 1 liraya geliyor Hep si bu ra da ve ci çek se pe tin de. Onun dışında oyuncak olarak ip, peçeteden top vs. en sevdikleri zaten. Bütçeniz yoksa sahiplenmeseydiniz keşke

x_queen
x_queen

1197

Zaten kedilerin çoğu para verilerek alınan oyuncaklarla oynamıyor. Kediler bir tokayla bir pipetle saatlerce oynayabilir. Arkadaşında dediği gibi hasta kedilere bağış yapıyor çoğu kimse kum için yardım almanız biraz zor olabilir. Saygılar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 354 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR