Kedim Neden Saldırganlaştı

Bitmek bilmeyen bir enerjisi var son zamanlarda sürekli oyun oynuyoruz falan ama bana mısın demiyor. Sürekli ısırılıyoruz, üstümüze atlıyor,eşyaları dağıtıyor, az uyuyor. İnanılmaz saldırgan aslında eve geldiğinden beri bizim farklı hiçbir davranışımız olmadı ama kedinin davranışları değişti. Bir de her şeyi koklamaya başladı. 4.5 aylık dişi Ankara kedisi kırması

4 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Kedinizin oyun oynamaya ihtiyacı var..Yavru kedilerde birbirleri ile atlamalı zıplamalı oyun oynar , birbirlerini ısrırır.Biz insanların derisi daha hassastır acır..Yavruyken benim kdim benimle yakalama oynar , avcılık oynardı..Küçük bir top , kedi oltası vb ile ilgisini oyuncağa kaydırın.Acıtma anlarında ise eğitin..Kediniz çok sağlıklı duruyor anlatımınıza ve yaşına göre..

yokistead
yokistead

104161

Kızgınlığı girmeye başlıyor galiba o yüzden davranışları değişip sürekli koklama eğilimli olabiliyorlar. Kısırlaşana kadar sabredilecek maalesef :)

Palyaco
Palyaco

218519

8 aylık olana denk cok hareketli ve yaramaz oluyorlar oyuncak sayısını arttırın ısırma için ise mantabi koku alın dişleri kaşınıyor

Sürekli oyun oynuyorum tüm günüm gerçekten onunla geçiyor olta ip top ne ararsınız cevizle bile oynuyoruz öyle düşünün. Yeterli mi gelmiyor bilemedim ki derslerim var şu an sabahtan öğle saatine kadar giriyorum o zman tepemden inmiyor oyun falan da oynayamıyorum ne yazıkki tam oyuncu olduğu zmanda belki bu yüzden kızıyor olabilir bilemedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 223 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR