Malt Önerisi

Merhaba, 2 yaşında yeni sahiplendiğim huysuz bir kedim var :) kendisine malt yedirmekte çok zorlanıyorum. Tüpü gördüğü an kaçıyor. Birkaç kere ödül krakerlerine gimcat malt sıkıp verdim farketmeyip yedi ama artık anlıyor ve yemiyor. Kuru mamasına sıkarsam maltı ayırıp yere atıyor ve sadece geri kalan mamayı yiyor.
Bugün kuru mamasına vet’s plus multivitamin sıktım, tamamını yemiş. İçindeki malt yeterli olur mu yoksa aynı kıvamda başka bir malt denemeli miyim?
Kuru mamasında farketmeden yiyebileceği başka malt öneriniz var mı?

3 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Gimcatin malt tabletlerine de bakabilirsiniz yada maltla ödül maması var onları yerse yeterli olabilir yada vets plus markasının da maltını alabilirsiniz belki onu sever

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13303

Bizim de kedilerimizden bir tanesi kendi isteğiyle asla yemiyor ama buna çok takılmıyorum elime sıkıp direkt ağzını açtığım gibi veriyorum bence sizde öyle yapın zaten belli olmuyor 2 gün yedikleri maltı 3. gün yemiyorlar bazen. Bu arada veda markasının maltını kesinlikle tavsiye ederim gözüm kapalı

Dkd
Dkd

12416

Başka marka deneyebilirsiniz belki. Benim kedim de birkaç marka maltı yemiyor ama gimcat yiyor mesela. Zoraki yedirmemek için gimcatten devam ediyorum ben de. Onun dışında yaş mamasına karıştırarak verebilirsiniz belki.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 186 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR