Ever Clean Kedi Kumu Kullanan Var Mı ?

Vejnurs
Vejnurs

3897 Puan

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar kaliteli kum arayışı içindeyim çoğu marka kumu demedim hepsi tozutuyor hem ben hem kedim bu toza maruz kalmayalım istiyorum bu sebeple bu kumu almaya karar verdim fiyatı diğer kumlara nazaran yüksek olduğu için almadan sormak istedim kullanan var mı gerçekten fiyatını hak ediyor mu ?

13 CEVAP

Dobbyko
Dobbyko

13171

Ever clean da tozutuyor evin her yerine dağılıyor ve asla o paraya değmiyor. Kesinlikle pelet kum öneriyorum size. Tozutma sıfır evin içine dağılmıyor, koku yok. Natural bastet kullanıyorum ben.

blue_hpood
blue_hpood

128183

bir arkadaşım ever clean kullanıyor, tozutmak tozutmuyor da ben bıktım dağılan kumlardan, üstelik sorumluluğu ben de, evdekiler rahatsız olmasın diye her gün süpürüyorum, canımı sıkıyor bu durum. elbette kumun çıkardığı toza da maruz bırakmak istemiyorum hayvanı. ben topaklanan pelete ufaktan geçeceğim, kumla karıştırarak başlamayı düşünüyorum, isterseniz araştırabilirsiniz:)

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba tozsuz kum olarak peleti öneriyorum size kesinlikle tozutmuyor ve doğal dağılmıyor ayrıca

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

ben de pelet öneririm ever cleandan daha ucuz ce hiç tozutmuyorlar dagilmiyorlar ekolojik olarak bir atık çıkarmış olmuyorsunuz en doğalı en sağlıklısı.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Pelet kum öneririm hem ekonomik hemde her açıdan bentoitten daha avantajlı. Eğer bütçeniz varsa oliviacat zeytin çekirdeğinden üretilen kum var ona bakabilirsiniz herkes çok memnun birde daha ekonomik kullanım için uygun fiyatlı bir bentoitle karıştırarak kullanıldığında bentoitin tozunu da alıyormuş.

Vejnurs
Vejnurs

3897

mutlaka pelet kuma bakacağım aklıma yattı tozutmaması beni çok sevindirdi diğer kumlarım tozundan çok rahatsız oluyordum ayrıca kapalı tuvalet kullanıyoruz kedim içinde dakikalarca kumu kazıyor içim gidiyor o toza maruz kalmasına umarım pelet kuma alıştırabilirim oğluşumu

Vejnurs
Vejnurs

3897

Herkese çok teşekkür ediyorum 🌸

D-O
D-O

11908

Ben ever clean patilere yapismayan kokusuz olani kullaniyorum ve cok memnunum. Evet gercekten cok pahali ama tozutmadigini düşünüyorum, diger kumlara gore ozellikle cok cok daha önde bence. Evin icine kum dagilmiyor, bazen tek tuk goruyorum, biraz kutusunun onundeki paspas ve cevresine dustugu oluyor. Topaklanmasi super ve uzun sure kullanimda bile koku yapmiyor. Ben her zaman kumunu da temiz tutarim böylece kullanim suresi de uzuyor.
Daha once mirmir, lindocat pudrali, proline kullandim.
Lindocat pudraliyi cok uzun sure kullandım ama topaklanmasi kotulesmisti. Mirmir da camurlasiyor. Proline de cok tozutuyor ve koku yapiyordu.
Herkesin deneyimi farkli olabilir tabi :)

diablerose
diablerose

119757

o parayi vermeye değiyor mu cidden?


uppp

Vejnurs
Vejnurs

3897

Pelet kum da kedim zorlanır mı acaba yani daha önce hiç kullanmadık

diablerose
diablerose

119757

pelet daha pahali diil mi yaw. ben 10 litre bentoniti 20 liraya aliorum

orhdoner
orhdoner

135444

Öncelikle alıştırmak için yarı yarıya ekleyin öyle alışıyorlar ben öyle yapmıştım ☺️

gulsump
gulsump

114504

@diablerose
Hangi kumu kullanıyorsunuz ki 20 lira?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 407 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR