Yeni Sahiplendiğimiz Kedi İle Kendi Kedim Anlaşamıyor

idunn
idunn

12265 Puan

Sokaktan geçici süreliğine bir kedi sahiplendik ve sahip bulunca başkasına sahiplendireceğiz fakat kendi kedim asla durumu kabullenmiyor. Bu 3. gün ve iki kedi de dişi. Büyük olan kedimiz 1 buçuk yaşında ve küçük olan da 3 4 aylık. Sürekli tıslıyor hırlıyor ve kovalıyor hatta dün pati bile atmaya çalıştı. İkinci gün yeni kediyi kutuya koyup salonun ortasına bıraktım belki videodaki yöntemler işe yarar diye fakat olmadı. Birisi de sürekli birini sevin ve diğerine gidin kokusu üstünüze siner ve birbirlerine alışırlar demişti fakat o da olmadı. Kedim her gün aynı tepkiyi veriyor ve küçük olan aşırı korkuyor.

2 CEVAP

Sakizzz2
Sakizzz2

3409

Birbirlerine alışmaları Zaten bir hafta falan sürer hemen alışamazlar aslında bir hafta ayrı odalarda tutmanız daha iyi olabilir mama kablarını tuvaletlerini ayrı tutmanız falan da iyi olabilir dönüşümlü olarak oda değişikliği yaparsanız birbirlerinin kokularına alışır kolayca kabullenebilirler

idunn
idunn

12265

@Sakizzz2 aslında birkaç dakika önce çok tuhaf bir şey yaşadım. Normalde dediğiniz gibi mama ve kum kapları farklı ama kedimi odadan çıkartmıştım tuvaletini falan yapsın diye ve direk koşa koşa salona gitti. Yavru kedinin yanından geçti ve fark bile etmedi kediyi. Ben de çok geç fark ettim kedinin yanımda olduğunu ve ikisi de birbirlerinin mama kabına gidip birbirlerinin mamalarını yediler. Kedim normalde kendi mamasını iştahla yiyor. Dün küçüğe farklı marka yeni mama aldık ondan da verdim tadına baksın canı çekmesin diye ama inatla o mamadan yedi. Küçüğü de büyük kedinin tuvalet kabına gidip ona tuvaletini yaptı nedendir bilmiyorum. Eve girerken diğer kediyle geldiğimi görünce tısladı kedim sadece.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 241 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR