Kedi Maması Önerisi [Yetişkin]

uzaylikedi
uzaylikedi

306 Puan

Evet arkadaşlar kısır kedim için mama önerisi istiyorum. Daha yeni yetişkin olacak bir kedi. Bir miktar zayıf ve tüy döküyor.


Araştırdığıma göre proplan , britcare , nd gibi markalar buldum. Bunlar iyi midir veya alternatif de önerebilirsiniz bu mamaların ayarında.

9 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Kedinize iyi gelen mama en iyisidir. Ama tavsiye etmeyeceğim markalar royal canin proplan hills gibi hayvan deneyi yapan markalar olur. Kendi deneyimlerime gelicek olursak; Acana kaliteli bir marka içerik olarak başarılı kullanıp çok memnun kalanlarda var memnun kalmayanlar da. Ben özellikle pacifica serisini öneririm kedimde o mamayı kullanırken her şey mükemmeldi tüy dökümü falan 0 dı. N&d içeriği güzel ama bence genel olarak vitamin taurin falan çok ekleme yapıyor bu nedenle de uzun vadede böbrek sorunları şikayetleri olabiliyor ama dönüşümlü olarak n&d de kullanılabilecek çok güzel bir mama. Brit care içerik güzel ama aşırı ishal şikayeti var keza bizde denedik bizde de ishal yaptı mamanın %10 undan az kullanıldıysa iade kabul ediyorlar bende 7 kg aldığım için iade etmek zorunda kaldım. Yaş mama olarak da fiyat performans olarak en beğendiğim felicia konserveler tabi son zamanlarda onların da fiyatları arttı ama 12 Li 50 TL ye falan bulunabiliyor baya avantajlı oluyor. Özetle kediniz zayıf ve tüy döküm sorunu da olduğu için bence acana pacifica mamaya bakabilirsiniz tabi bütçenize de uyarsa. Düzenli olarak kullanmanıza gerek yok 1,8 kg olarak alıp dönem dönem kullanabilirsiniz kilo konusunda da tüy konusunda da iyi gelecektir.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Bütçenizi ve kedinizin neleri sevdiğini söylerseniz çok güzel yardımcı oluyor arkadaşlar.

simbakedi
simbakedi

136281

sanabelle-bozita-proplan
sıralamam böyle olurdu

Warriorsans
Warriorsans

133985

Birde bir dönem mystic kullandım fiyat performans olarak içeriği çok güzel ama kedimde tüy dökülmesi yaptı bende kalanını n&d ile karıştırmıştım yarı yarıya, 10 numara olmuştu baya iyi gelmişti kedime tüy dökülmesi de durmuştu. Artık mystic markayı sokak hayvanlarına alıyorum

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

ben sanabelle veya exclusion öneriyorum uygun fiyatlı içeriği güzel ve kaliteli pek bi sorun yaşaya n da yok. petlebide satılıyor.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Sanabelle Alabalıklı veya deve kuşlu mamayı tavsiye ederim

Aslihan126
Aslihan126

1099

purina kullanıyorum ben gerçekten kedilerimde çok seviyor tavsiye edebilirim
bu arada wiskas kedi mamasını uzun süre kullanmayın böbrek yetmezliğine neden oluyormuş haberiniz olsun

Lils
Lils

125528

Kedilere en iyi gelen mamalar proplan, hills, Royal Canin ben domuz içerdiği için tercih etmiyorum bu markaları ve sürekli kullanmak biraz masraflı. Ben brit care kullanıyorum memnunum

uzaylikedi
uzaylikedi

306

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 300 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR