Guinea Pig

Yampirik
Yampirik

5735 Puan

Guinea Pig almayı düşünüyorum ve evimde bir kedim var. Evinde Guinea Pig besleyen varsa biraz bilgilendirebilir mi? En önemlisi kedi ile beraber yaşamasında bir sorun olur mu ? Hem kediyi hem de Guinea Pig i strese sokmak istemem ? Bir tanıdığımın evinde 5 kedisi ve 3 Guinea Pig var ve hiç sorun yaşamıyor ama yine de sormak istedim teşekkürler

9 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Sizinki yetişkin bir kedi. Yavru olsaydı daha kolay alışırdı. Kediden kediye değişir. Onun kedileri saldırmaz, benim kedim de yavru tavşandan korkmuştu, sizinki saldırabilir. Kedinizin huyunu sizden iyi kimse bilemez. Sizce saldırır mı? Bence almadan önce birinin Guinea Pig iyle deneyin. Öğrenmiş olursunuz.

Yampirik
Yampirik

5735

2 buçuk yaşında

KedimVar
KedimVar

119251

Kediyle ölçme davranışlarını. Benimki de diğer kedileri görünce parti atıyor ama diyorum ya yavru tavşandan korkuyordu. Bence tavşanı veya Guinea Pig i olan bir yakının varsa izin iste denemek için eve getir birkaç saat.

Lunasibirya
Lunasibirya

14320

Benim kedilerim yavru 3 4 aylık çok iyi anlaşııyorlar ben 2 guinea pig annesiyim ve çok rahat bakılıyor fakat 1 tane alırsam sürekli sana ihtiyaç duyacak Ve bazı hayvanlar yalnızlıktan ölebiliyor veya strese giriyor insan canlısı bir hayvan öneririm sevdiği bir kişiyi görünce viyaklıyor birde c vitamini üretemiyor buyüzden c vitaminli birşey vermen iyi olacaktır yoksa halsizleşip ölebilir yazları bayılabiliyorlar dikkat edin !! Buyüzden serin tutun yani tam yüzüne üflemeyin:) bu kadar ben öneriyorum unutmayın 2 tane almanızı öneririm

Lunasibirya
Lunasibirya

14320

2 yaşındaki bir kediyle anlaşması zor olabilir kediniz saldırabilir

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

kediniz kaç aylık?

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

o zaman alıştırmakta biraz sıkıntı çekebilirsiniz, kocaman olmuş. ama her kedinin huyu farklı tabii.

Yampirik
Yampirik

5735

mesela kedime arkadaş olsun diye kedi getirmiştim eve ama istemedi . bir kere de arkadaşımın kedisini getirdim onu da istemedi dövdü. Tek olmayı seviyor kedim. Ama hani ilk kafeste durur guinea pig belki ilk onu keşfeder sonra alışırlar mı diye düşünüyoeum en iyisi bir denemek. Ona göre sahipleneyim teşekkürler :)

Yampirik
Yampirik

5735

hmm anladım o zaman deneyeyim bi haklısınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1149 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR