Neden 70 Tl Altı Sipariş Veremiyoruz

Kapris16
Kapris16

216 Puan

Neden sipariş veremiyorum kargonun parasınıda veriyorum işte

10 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Kargo fiyatları çok pahalı olduğu için birazını petlebi karsiliyormus 70 altı almıyor sipariş

AhsenAise
AhsenAise

114761

Aldığımız ürünün kargolamasi özenli olduğu için ( yolda patlama, dökülme vs olmaması adına) satış sonrası da yaşanan sorunlarda muhatap bulabildiğimiz için ( ki bu da personel masrafı demektir) sonuçta Petlebi de ticari bir müessese olduğu ve kâr etme amacıyla kurulduğu için 70 TL limit var, 20 tl lik ,14 TL lik bir alışveriş için personel ve malzeme kullanıldığında zarar ediyorlar ,limit bu nedenle,ben ise kargo ücreti ni yagirgiyorum , alışveriş de limiti mantıklı buluyorum ama kargo ücreti ni hayır ,tüm alışveriş sitelerinde belli bir limit üzeri ki (50 tl) gibi mantıklı bir rakamdır bu genellikle kargo bedava,burada da olsa sürümden yine kazanırlar , açıkçası t.mama ve petlebiden alışveriş yapmamı güçleştiren tek neden kargo bedava için yüksek limit

yokistead
yokistead

104161

Limit koymuşlar, bir ara çok tartışılmıştı bu konu. Kargolar fiyat yükseltmeye gitmiş de kolilerin ücreti artmışta vs vs olarak geri dönüş yapılmıştı.

bademk
bademk

2313

öyle bir alt limit koyulmuş en mantıklısı ihtiyaçları biriktirip almak.

Lils
Lils

125527

Çoğu site kargo fiyatını 12-14 lira yapmış. Petlebide kargo hala 10 lira bu yüzden sipariş limiti oluştu. Pek iyi bir şey değil ama bu zamlarla normal

simbakedi
simbakedi

136172

soyle dusunun 1 kurusluk mamayi siz kargoyu odediginiz surece sonsuza dek siparis edebilirsiniz. ama hicbirinin paketlemesinde kalite dusuklugu yasamiyorsunuz. bu zaten zarara sokacak bir sey. ayrica soylediklerine gore kartonun ve kagidin parasi artmis (her sey gibi) ama hic kartondan ya da kaliteden odun verilmiyor. bu yuzden de limit konmus. ayrica buradan zaten 2-3 yas mama soylemek de sizi zarara sokuyor. dusuk fiyatli urun alan insan sayisinin da cok oldugunu dusunmuyorum zaten. kampanya vs olmadikca cogu zaman uyguna gelmiyor burasi, alternatifleri degerlendirmek daha iyi oluyor.

Kapris16
Kapris16

216

Ben 9. ayda sadece 1 kuruşluk bir şeyi kargo parasını verip almıştım 1 kuruşluk malzeme geliyorda çok fazla malzemede seçmedim ki yine o küçük kutuya sığar aldıklarım

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

@bademk
Aynen öyle. Ayrı ayrı sipariş vermeyin. Topluca işte kuru mama, yaş mama, kum vs sipariş vermek daha mantıklı oluyor hem kargo da bedava. Ancak ben petlebi’den sürekli alışveriş yapamıyorum başka onlinle pet shoplarda daha uygun fiyata geliyor kargoda sorun da yaşamıyorum. Özellikle bu aralar a.mazon prime favorim kuru mamalar ve yaş mamalar çok uygun.

NorthNight
NorthNight

16576

Maliyet artıyor. Hem paketleme hem iş yükü. Birde yanlış bilmiyorsam kargo ücreti biz ödesekte, anlaşma sırasında onlarda bi ücret ödüyor. Bi kaç e ticaret sitesinde öyleydi yani örnek vereyim 12₺ müşteri kargo ücreti ödüyorsa 5-6₺ falanda satıcı ödüyormuş.

missAybuke
missAybuke

103788

Tren d yol'dan alıyorum ben 50 tl üstü ücretsiz. Üstelik aynı siparişe farklı satıcılardan ürünler ekliyorum yani 10 tl.lik ürünlerde var hepsi ayrı ayrı kargolanıp yollanıyor. O zaman 10 tl.lik ürünleri ayrı ayrı paketleyip ücretsiz kargoyla yollayan satıcılar çoktan batıp iflas etmeli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 736 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR