Bir Kaç Soru

akitalove
akitalove

19709 Puan

1.Kızım o kadar çok seçici ki aldigiim kalliteli mamayi yemiyor (ACANA). bazen salamla su ve mammasini karistirip da veriyorum oyle yiyor anca salaam kokusu sinince mammaya anca oyle yiyor icine boyle bisey koymam dogrumu sizce ? EliMdeki tek yöntem bu cunku
2.bu onu sahiplendigimden beri 6. Uzatmali tasmasi yanlis anlamayin tasmaya verdigim paradan degil fakat sokak hayvannlarimin mamma parasi tasmaya gidiyor canimi sikan o ucu zincir gerisi kalin ip uzatmali bi tasma varsa bana link atabilirmisiniz ?
3. Petlebiden almak istedigim vitamin tablet 102,90 tl her bi isime yariyor fakat bennim icin cok ucuk bana o tabletin aynisinin biraz dusuk fiyatli linkini atabilirmisiniz ?
4.köpegim beni dinlemiyor ne yapmaliyim insanlara bi nebzede olsa alistirmaya calisiiyorum havlamamaasi icin benim icin havlamasi sorun degil ancak kira da oturuyoruz ve ev sahibemiz şafi kopegin bizde yasamasina bisey demiyolar cok sukur ama gece en ufak bi sese havliyor cok da gür bi sesi var essek sıpasinin neyse hayir diyorum beni dinlemiyor poposuna yavasca vuruyorum beni dinlemiyor burnuna yavasca dokunuyorum yine beni dinlemiyor artik apartman ve ev girisine kopek var tabelasi asmak zorunda kalicam boyle olursaa komik duruma da dusmek istemiyorum lutfen bana bu konuda yardimci olurmusunuz bin tl civarinda egitmenler var mı bana yardimci olabilecek ??

9 CEVAP

akitalove
akitalove

19709

Tesekkurler :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

İlk sorunuzda Cotontzu_Siri ile aynı fikirdeyim. Light ton balığı vermek isterseniz,iyice yıkayıp süzün lütfen. İçinde yağ olmasa da tuz var çünkü.
2.Uzatmalı değil ama şöyle bir şey buldum. Sizin için uygun olur mu acaba? http://www.google.com.tr/search?q=ucu+metal+kuma%C5%9F+k%C3%B6pek+gezdirme+kay%C4%B1%C5%9F%C4%B1&tbm=isch&prmd=ivns&ei=dtOYWZuuLcbTwAK72LKgCA&start=20&sa=N#mhpiv=7&spf=1503187823659
3.O vitamini bilmiyorum,onun yerine tamamen doğal ve çok daha ucuz vitamin kullanmak isterseniz Naturalis Adrayms vitaminlerini öneririm. Almak istediğiniz vitamin gibi prebiyotik vitamini de var. Ayrıca tamamen doğal şampuanlar,ödül kurabiyeleri,çiğneme için ürünleri var.Bakmanızı tavsiye ederim.
4.Kral Köpek Ailesi'nden yardım alabilirsiniz. Benim çok beğendiğim pozitif köpek eğitmenleri. Fiyatlarını bilmiyorum fakat arama ve mesaj yoluyla da yardımcı oluyorlar

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155


  1. Salam gibi işlenmiş baharatlı şeyler yerine direkt et, light ton balığı vb. kullanın.

  2. Aynı şeye ihtiyacım var. İçinde çelik tel olursa iyi olur.

  3. Hangisi?

  4. Ensesinden tutun. Armut.com'a bakabilirsiniz eğitmen için.

akitalove
akitalove

19709

???

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bilmiyorum maalesef

akitalove
akitalove

19709

Tesekkurler onların linkini atabilirmisiniz tekrar kopyalayamadım da :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kusura bakmayın,kayışın linki aşırı uzunmuş. Fotoğraf linki olarak tekrar koyuyorum. Umarım bu sefer açılır images3010MACO.jpg
Bu da Naturalis Adrayms 'ın linki. Vitaminler için bitkisel ürünlere,ödül mamaları için Barfers kısmına gireceksiniz. Size söylüyorum çünkü ben ilk girdiğimde hiç anlamamıştım:)
http://www.naturalisadramys.com/

akitalove
akitalove

19709

Tesekkurler :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 791 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80543 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR