Pro Plan, Advance, Acana Yavru Kedi Mamaları

Bu üçünden birine geçiş yapacağım 3 aylık kedim için, Acana pahalı ama düşünmüyor değilim. Hangisini önerirsiniz acaba? :) Royal canin yiyor şimdi ama sanki çok sert ve pek sevmiyor. Bonaciboyu daha güzel yiyordu.

16 CEVAP

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Acana güzel bir mama. Ama bazı kedilere ağır gelebiliyor. Bence sorunsuz bir mama olmasını isterseniz proplan derim ben. Biz proplan kitten ve acana kitten mamayı karıştırarak veriyoruz. Acana ve royal canın kitten karıştırıyorduk daha önce de. Kuru mama yemek istemiyordu pek. Proplan karıştırmaya başladığımızdan beri severek yiyor.

Poncimin
Poncimin

116364

Acana First Feast öneririm. İçeriği daha çeşitli, ağır gelmesi kediden kediye değişir. Acana'nın üst serisi mamaları (Wild Prairie, Grassland, Pacifica) yavru kediler için de kullanılıyor. Bu mamalar belki içeriklerinden dolayı, yine kedinin bünyesine göre değişir tabi ama 3 aylık kediye daha ağır gelebilir mamalar. Alt serisinden First Feast mamasının ise ağır geleceğini pek düşünmüyorum. Acana olmazsa Proplan yerine alternatif olarak Sanabelle bakardım önce. Sonrasında Proplan da bakılabilir.

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba acana first feast öneririm olmazsa pro plan da alabilirsiniz geçiş yaparken 15 güne yayın ishal olabiliyorlar probiyotik yoğurt ve kefir ile destekleyin daha iyi olur 🙏

gulsump
gulsump

114504

Acananın içeriği güzel fakat kediniz kaldıramayabilir. Üç aylık yavruya ağır gelir diye düşünüyorum, ProPlan mamaya geçebilirsiniz biraz büyüyene kadar. ProPlan mamaya kötü diyenlere aldırmayın, gayet iyi bir mama. Sektörde uzun senelerdir var ve çok şikayeti olanı da duymadım. Ben memnundum. Umarım kediniz için en sağlıklısını seçersiniz. 🐱🌸

orhdoner
orhdoner

135444

Acana ben kullandım ağır gelmedi ama biraz kedinin bünyesine bağlı gözlemleyip ona göre anlarsınız. Pro plan ise klinik deneyimleri olan uzun vadede sorun çıkarmayan bir mama olduğu için genelde veterinerler önerirler. İsterseniz acana nın küçük paketlerinden alıp deneyebilirsiniz ona göre karar vermiş olursunuz.

bademk
bademk

2313

Ben kedim 2 buçuk aylıkken acana first feast kullanmaya başladım ağır gelme gibi bir problem olmadı içeriği güzel bir mama. İmkanınız varsa acanayı deneyin bence şuan a m a zo nda uygun fiyatlı oraya bakabilirsiniz.

🌸🌸🌸 çok sağ olun

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Ma r k a ma ma sitesinde geçen hafta ben almıştım. Bir alana bir bedava 340 gr iki paket 70 tl idi sanırım. Denemek için acana kitten alabilirsiniz.

AslanPati
AslanPati

2205

Ben Acana ve Proplan kullandım ve ikisinden de memnun kaldım. Düşük karbonhidrat oranı, glutensiz olması ve yüksek hayvansal proteini sebebiyle ben Acana'yı tavsiye ediyorum.

Palyaco
Palyaco

218519

Exclusion alın kedinizin sağlığı için vitamin değerleri daha iyi uriner ve bağışıklık için

Acananın yavru kedi maması da var o da mı ağır olur acaba? Ve herkese çok teşekkür ederim cevaplar için :)

cat_expert
cat_expert

12742

Aynı klasmanda mamalar değiller.


Hele advance ile acana şahin ile porsche gibi. :)

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Acana alacaksanız a.mazon prime çoğu siteye nazaran baya uygun fiyatlı orijinal ve güvenilir resmi distribütör 👍

Phoenix3
Phoenix3

18333

Bunlar arasından proplan öneririm. 1 yaşına kadar proplan kullandık gayet de memnunum

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Merhaba biz Acana kullanıyoruz kedim çok iştahlı yiyor içeriği mükemmel👌🌸💙


Yalnız bir Acana kullanıcısı olarak kediniz hareketsiz ve cok su içmiyorsa sorun oluşturma ihtimali var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1204 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81661 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR