Temizlik Hak

Melike0nur
Melike0nur

12598 Puan

Merhabalar. Biraz alakasız gibi görünebilir ama Robot süpürge kullananlar var mı? Hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz tüyleri güzel çekiyor mu? Dysonin animal başlığı var mesela ama robot süpürgelerde böyle bir şeye denk gelmedim. Memnun kaldığınız süpürgeleri yazabilir misiniz?


Tuvalet kabini hangi ürün ile yıkıyorsunuz?


Mama kaplarını nasil yıkıyorsunuz?


Kedinizin patilerini siliyor musunuz?

6 CEVAP

Ayseselcuk
Ayseselcuk

1094

Merhaba kardeşimin 2 kedisi var robot süpürge kullanıyor hangi marka öğrenirim sizin için baya memnun aynı zamanda şarjlı dyson da kullanıyor çok memnummuş ben de almayı düşünüyorum. Tuvalet kabını normal deterjanla yıkıyorum bol su işe duruluyorum biraz sirkeli suda da bekletebilirsiniz. Mama kabını kendi bulaşık deterjanımzşa yıkayıp bol su ile duruluyorum. Patilerini ilk 3 ay hep yıkıyodum çok bilmediğinden heralde hep bulaşıyordu kapının önünde bekliyordum zor bi süreçti. Şimdi 5 aylığa doğru geliyor artık temiz çıkıyor zaten kendisi temizleniyor. Fıtratlarında var bence temiz çıkıyorsa silmeyin veya yıkamayın patisini

AhsenAise
AhsenAise

114827

Dikey süpürgeyi günlük açıyorum güzel temizliyor,partilerini silmiyorum ,kendisi temizliyor,mama ve su kaplarını sirke ve karbonat ile temizliyorum,tuvaletini çamaşır sodası ve sirke ile dezenfekte ediyorum,ayda bir çamaşır suyu ile yıkayıp iyice durulayıp balkonda bir kaç gün havalandiriyorum ( yedek tuvalet olması burada çok işe yarıyor)

Robot süpürge olarak xiaomi mi mop pro kullanıyorum, her gün evi süpürüp siliyor, suyuna da biraz sirke koyuyorum. Eve dağılan kum tanelerini ve tüyleri temizliyor, özellikle halılardaki tüyleri çok güzel temizliyor. Ben alalı 1 yıldan fazla oldu fiyatı fena artmış maalesef 🤦🏻‍♀️


Tuvaletini önce domestosla çıkayıp iyice duruluyorum, sonra sirkeli suyla silip güneşlendiriyorum.


Mama kaplarını bulaşık makinesine atıp yıkandıktan sonra sirkeli suda bekletip duruluyorum.


Ev, tuvalet ve mama kabı temizliği için virkon s almayı düşünüyorum artık :)

BusraLuti
BusraLuti

3386

roborock kullanıyorum çok memnunum tüyleri güzel temizliyor. Tuvaleti deterjanla yıkıyorum. Mama kaplarını bulaşık makinesinde veya elimde deterjanla yıkıyorum. Dışarı çıkmadığı için patilerini temizlemiyorum. Çok nadir tuvalet çıkışında bulaştırırsa temizliyorum.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Robot süpürge olarak viomi v3 kullanıyoruz. Kedi tüyleri için özellikle güzel bir ürün. Memnunuz.


Tuvaletini bulaşık sabunu ile yıkayıp bol su ile duruluyorum. Ayda bir mutlaka yıkanmalı bence.


Mama ve su kapları için de extra bir şey yapmıyorum. Bulaşık sabunu ile yıkayıp bol su ile duruluyorum. Her gün mutlaka yıkıyorum. Sirke ve karbonatı denemeyi planlıyorum ama.


Patilerini pek pisletmiyor tuvalet sonrası. Biz yardımcı olduğumuz için öyle bir sorunumuz olmadı hiç. Öyle bir problem var ise ılık su ile yıkayın bence. Mümkün olduğunca yıkamamaya özen gösterin derim. Alışıp hiç temizlemeyebilir.

emre536
emre536

3983

Ben mama kablarini elimde ve bulaşık makinesinde de yıkıyorum ,tuvaletlerini yine bulaşık deterjanı ile az birşey kullanıp yıkıyorum bol su ile duruluyor kurutuyorum kumunu koyuyorum , kedilerimin patilerini yikamiyorum buna gerek duymuyorum asla cunku onlar kendi patilerini kendileri son derece güzel temizliyorlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 323 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR