1.5 Yaş Kedi Ve 1.5 Yaş Köpek Alıştırma

Niltet
Niltet

230 Puan

Merhabalar ☺️


1.5 yaşında sokak kedisine sahibim kendisi cok zeki bir smokin erkek kedi. Birkaç gün önce barınakta orta ırk 1.5 yaş dişi köpek gördüm ve sahiplenmeyi düşünüyorum.


İnternette biraz araştırma yaptım fakat alıştırma olayındaki tavsiyeler kedinin veya köpeğin yavru olduğu senaryolar üzerinden ilerliyor. Daha once köpek sahiplenmediğim için ne yapmak gerektiğine dair tavsiyelere ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 🙏

2 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128292

kral köpek ailesinin video arşivine bakabilirsiniz. onun dışında köpek beden dili bilmeden bir köpek sahiplenmenizi de önermem. alıştırmak da aslında sizin kedinizin karakteriyle alâkalı, yumuşak huyluysa sorun olmaz, köpeğin de karakteriyle ilgili elbette. köpeğinizi bir odadan çıkarmayın başlangıçta.

Niltet
Niltet

230

Köpek beden diline %100 olmasa da hakimim hani köpek uzun yıllardır aklimda vardi. Aslında köpek sahiplenmeyi isterken şimdiki kedim hasta bir yavru olarak önüme çıktı. 2 yıl öncesinden beri eğitimleri olsun beslenmesi bakımı olsun kendimi hazirlamaya çalışıyordum. ☺️ Kedim akıllı, uslu, yaramazlığı olmayan sakin bir karakter. Barınakta gördüğüm kadarıyla köpek hafif ürkek ama biraz heyecanlı yapıdaydı. Vallahi kafam cok karıştı her yerde kopyala yapıştır bilgiler var başka birşey yok.


Kral köpek ailesinin videolarina hemen bakacağım teşekkür ederim. 👍

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 255 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR