Kedimin Kakasında Kıl Yumagı.

Jean
Jean

4677 Puan

Arkadaşlar kedim dışkısını her zamanki gibi yapti. Ben de tam temizleyecekken dıski parcalarindan birini ezip bakmak geldi icimden, herhangi bir seyden suphelendigim icin falan degil. Kedimin kaka yaparken yere biraktigi son diski parcasini aldim elime ezdim, sanki bir meyvenin ya da kuruyemisin kabugunu soyar gibi bir his yasadim. Rahatlikla kenarlari acildi ve icinden kil yumagi cikti. Ilk defa boyle bir sey gordum sok oldum. Ve bayagi buyuk. Aklima şu takildi. Actigim diski kedimin son diskisi ve herzaman sekil olarak bir gariplik ve sertlik olan ayni tarzda bir diski. Bunun ici hep kil yumagiymi doluydu? Bu kadar kil yumaginin cikmasi normal mi? Baktigim diskidan bir oncekine de baktim onun da icinde vardi ama daha minik bir boyuttaydi, nohut tanesi boyutunda. Ama ilk baktigim kocamandi resmini yukleyecegim simdi beni bir aydinlatin :)


9 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Dışkısıyla çıkması çok güzel bir şey kediniz çok tüy döküyorsa özellikle mevsim geçişlerinde daha çok tüy tutacağız için malt miktarını artırmak en iyisi oluyor

Warriorsans
Warriorsans

133985

mama kaliteli de olsa kedinize yaramayabilir. Farklı mamalar deneyebilirsiniz özellikle balıklı mamalarda genelde tüy dökümü azalıyor. Bize tüy konusunda en iyi gelen mama acana pacificaydı.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Dışkıyla çıkması çok iyi bir şey dışkısıyla atmazsa midesinde birikebilir ve kusabilir.

Jean
Jean

4677

Evet, cok tuy dokuyor inanilmaz. Malt kullaniyoruz, omega3 tuy sagligi icin yagda kullandik, mamasi da kaliteli ama bildim bileli inanilmaz tuy dokuyor.

Lils
Lils

125528

Her zaman oluyor olabilir çünkü malt kullanmayan kediler haftada 1 tüy yumağı kusabiliyor.

Jean
Jean

4677

Arkadaslar diger gorseli koymamisim yanlis olmus, bu basligi silemedim yeniden yukleyecegim oraya bakin lutfen

pablopicasso
pablopicasso

117031

Şanslısınız ki. Dışkılamayı başarmış. Aferin ona

Jean
Jean

4677

Denedik mama balıklı da denedik

Jean
Jean

4677

Benim anlamadigim bu her zaman oluyor mu ben mi yeni farkettim yani diskisiyla cikarttigini biliyorum ama bu kadarini gorunce sok oldum kocaman bir seydi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 505 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR