Kedim Az Yiyor

kedim 4 aylık mama kabına ağzına kadar doldursam bir günde bitiremiyor az mı yiyor endişeleniyorum günde 2 çiş 1 kaka yapıyor normal mi

5 CEVAP

_SeNa
_SeNa

113983

Bence normal. Bir de mama kabını komple doldurup bırakmayın mama bayatladığı için yemek istemeyebilir.

teddybal
teddybal

123878

Her gün yediği kadarını üçe bölün verin, sabah öğle akşam olarak. Eğer işte oluyorsanız ikiye bölersiniz sabah ve akşam öğünü olarak. Tuvalet sıklığı da yeterli, ama daha fazla su içmesini sağlayabilirsiniz bence. Nasıl arttırım derseniz de; evin farklı yerlerine su kabı koymak, cam/porselen kase kullanımı, suyu günde birkaç kere tazelemek(çalışanlar 2 kere, sabah akşam), yaş mama tüketimini sağlamak..

Mustafa245
Mustafa245

4202

Normal. Hocam mama kabını komple doldurmayın mama bayatlıyor açıkta olunca. Çalışıyorsanız sabah işe gitmeden önce ve akşam yediği kadar mamayı mama kabına koyun. Şahsen ben öyle yapıyorum.

emre536
emre536

3983

İdrar ve dışkı yapısı normal , kedinizin az yediğini düşünüyorsanız iştah açıcı balık yağı ya da seçici kediler için olan kedi mamaları dan deneyebilirsiniz

bademk
bademk

2313

Bana normal geldi mamanızın üzerinde günlük kaç gram vermeniz gerektiği yazıyordur ona göre takibini yapabilirsiniz. Daha küçük olduğu için öğünlü beslemenizi önermem.Yaş mamayla destekleyebilirsiniz. İdrarı dışkısı normal benim kedim de 3 çiş 1 kaka yapıyor. Mama kabının yanındaki suyu içmiyorlar genellikle suyunu evin farklı yerlerine koyabilirsiniz su tüketiminde gözle görülür bir fark olucaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 259 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81638 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR