Kedi Aşıları İle İlgili

Miizantrop
Miizantrop

919 Puan

Arkadaşlar öncelikle merhaba;
Bir yaşını doldurmuş bir kedim var bu zamana kadar bütün aşılarını düzenli olarak yaptırdım. Ama son 4 aydır şehir değişikliğinden ve ev değiştirmelerim yüzünden bir veterinere gidemedim ve aşı yaptırmıyorum. Yarın götürmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle baştan bir takvime başlanılacak ama ... sorum şu ki 😅 bundan sonra hiç aşı yaptırmasam ne olur? Zaten hep evde hiç dışarı çıkmıyor patisi kuma değmedi.. bunu sormamın sebebi damlalarla ilaçlarla hayvanları zehirlemeyin tarzında çok yazılar görmem..

4 CEVAP

edadnmzr
edadnmzr

118613

Bence de yaptırılmalı. Ben lösemi ve kuduz yaptırmadım ama iç dış parazit ve karma yaptırıyorum. Yıllık karma aşı zamanımız geldi ama bulmakta zorluk yaşanıyormuş bu dönemde, umarım bulabilirim.. Siz de devam edin yaptırmaya bence

ratt_01
ratt_01

722

Hiç dışarı çıkarılmayan, ev sahipleri eve geldiğinde el yıkamadan kediye dokunulmayan bir evdeki kedinin ve ailenin lösemi hastalığı sürecini yakından gözlemlemiş biri olarak ne alı sorgularım ağır mı, hafif mi, yan etkisi olur mu diye, ne de aşılarını aksatırım.

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba ben açıkçası evde de olsa dışardan hastalık getiririz diye yaptırıyorum iki yavruma da duzenli olarak yaptırılması gerek diye de düşünüyorum ama son karar tabiki de sizindir.

Miizantrop
Miizantrop

919

Hepinize cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏻 ben de düşündüm düzenli bir şekilde yaptırmayı aksatmadan devam edeceğim.. @edadnmzr umarım bulursunuz siz de 🙏🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 340 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81680 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR