6 Aylık Minik Köpeğime Kuru Mama Versem Bir Şey Olur Mu?

ervanur
ervanur

1422 Puan

Anket

evet zararı olur
(2 oy)
hayır verebilirsin
(16 oy)
aradasırada ver
(1 oy)
bizardaha buyusun öyle ver
(1 oy)
Toplam (20 oy)

minik 6 aylık köpeğe kuru mamaa versem zararı olurmu

9 CEVAP

atay
atay

12507

Yavrular için özel formüle edilmiş mamalardan verebilirsiniz, ekstradan belirtmediğiniz başka özel bir durumu yoksa elbet tabi sorun olmaz. 6 ay kuru mamaya geçiş için yeterli bir zaman :)

Bir yavru köpek minimum 45 gün anne sütü almalıdır bu süre anne emzirmeye devam ettiği sürece devam edebilir. Kuru mama ise 45 günlükten itibaren gönül rahatlığı ile başlayabilirsiniz. Tabiki puppy mama olmalıdır. Ev yemeğine alışmış bir köpek başlarda kuru mama yemek istemeyebilir. Ev yemeği vermediğiniz sürece 3 gün içerisinde alışacaktır.

Geç bile kalmışsınız aslında,gerekli tüm vitaminlerin çoğunu 2 aylık olduğundan itibaren kullanacağınız profesyonel mamalardan alabilirsiniz.Devamlı yaş mama köpeğiniz için zararlıdır.

ervanur
ervanur

1422

teşekkürler

eeyore
eeyore

783

1 yaşına kadar yavrular için olankuru mamalardan kullanılmqasını öneriyor vet hek'ler. çünkü erkekler 18 dişiler 22 aya kadar gelişimlerini sürdürüyorlar bu arada da 12 ay boyunca bütün almaları gereken içeriği puppy mamalardan alabiliyorlar. 1 yaşından itibaren de adult mamaya geçmeyi uygun görüyorlar.

vrlfth
vrlfth

1596

2aylıktan sonra da verebilirsiniz. Bence gec bile kalmişsinix kuru mamaya. Proplanin Papi kuzu etlisi var ondan kullanmanizi tafsiye ederim

Geç bile kalınmış.

bana sorarsanız iyi bir mama yok ama mamalar içinde iyisini sorarsanız pro plan - economa - royal canın - hils mama bunlar iyidir bunları verirken mama içine bir ölçek mamaya bir ölçek ılık su koyun sulu mama verin sindirimi daha kolay olur yemek saatlerinde ev yemeklerinden 3 kaşık verebilirsiniz 3 kaşıgıda geçmeyin ekzama çıkabilir tavuk kemiğinden kesinlikle uzak durun.

ddd1s
ddd1s

332

Köpeğe kuru mama verilmesi küçüklükten başlar zaten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2202 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR