Yavru Kedimi Yatağında Ya Da En Azından Sıcak Bir Yerde Yatmaya Nasıl İkna Ederim

miasugok
miasugok

12502 Puan

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kedim henüz yedi haftalık. Bir haftadır birlikteyiz. Onun yatağında ya da en azından sıcak bir yerde yatmasını istiyorum çünkü yerler soğuk. Hapşırıyor bazen biraz da ishal. Buna nasıl alıştırabilirim. İlk iki gün hep yanımda yattı ama sonra hiç uyuyamadı hep oyun istedi. Bir daha da sıcak bir yere alıştıramadım hep yerlerde yattı. Üşütmesini istemiyorum. Zaten ishali de var.

6 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Ama havalar sucak olduğu için bunu yapmadı normal geldi bana. Ama yatağını yüksek bir yere koyarsanız koltuğun üstü gibi oraya yatabilir. Yüksek yerlere yatmayı seviyorlar. Bir de sürekli olarak yatmayı alışkanlık edindiği bir yer varsa o yerin üzerine koyun yatağı. Oraya yatmaya alıştığı için mecbur yatağa yatar.

miasugok
miasugok

12502

Kedicik yüksek yerlere henüz tırmanamıyor. Yatağıma çıkabilmesi için ona yastıklardan merdiven yapmıştım. Şimdi aynısını yatağını yüksek bir yere koyup yapayım öyleyse. İnşallah yatar çok teşekkür ederim.

KedimVar
KedimVar

119251

7 haftalık çıkamıyor mu yatağa? Bizimkiler yatağa çok kolay çıkıyorlardı daha yeni 1,5 aylık olmuşken. Oradan oraya zıplıyorlardı :/

miasugok
miasugok

12502

Çıkamıyor ne yazık ki :( anca işte önce yastığa sonra yatağa. Korkuyor mu ki acaba :( hadi yatak yüksek benimki koltuğa bile çıkamıyor.

kedi_55
kedi_55

917

Yatakta gece beraber yatın bakın sabah inmek istermi ben kedilerime denedim

KedimVar
KedimVar

119251

Evet korkuyor olabilir. :)) kardeşleri oradan oraya zıplarken Lidya korkudan çıksa bile inemiyordu. :)) diğerlerini atlarken görünce biraz cesaret alıp atlayacak gibi oluyor sonra vazgeçiyordu. Ama merak etmeyin Zamanla alışır, Korkmaz. Artık piyanonun üzerine çıkıp bütün eşyaları yere atıyor Lidya. :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 734 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR