Tekrarlayan İshalde Ne Yapılmalı?

Ramses ayda 1 kez 1 hafta 10 gün kadar ishal oluyor. Aşıları tam hiçbir sağlık problemi yok. İshal olduğunda veterinere de götürüyorum muayene sonucunda hiçbirşey bulamıyorlar. Kan değerleri çok iyi. Maması orijen. Malt, vitamin vs. Hiç eksik etmeyiz. Ama ishaline bir türlü çözüm bulamadık. Ne yapılması gerektiğini bulamıyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

11 CEVAP

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah 🙏 Sürekli olması neden bilemiyorum ben de ama çok kötü gerçekten zor bir durum yani Allah kolaylık versin 🙏 Probiyotik yoğurt ya da kefiri duzenli olarak verirseniz böyle durumlara iyi geliyor haftada üç kere verin çok iyi geliyor

citirbebegim
citirbebegim

13135

Çok geçmiş olsun. Geçmeyen ishal sorununu biz de yaşadık. Kroniğe çevirmişti hatta. Hastane maması kullandık gastrointestinal mama diye geçiyor. Sonra çok şükür düzene girdi. Ekstra olarak probiyotik kullanıyorum sürekli.

Lokumcukk
Lokumcukk

17326

Farma flora probiyotik var düzenli olarak ondan kullanın en azından ayda bir kez ishal olmadan önce verin

citirbebegim
citirbebegim

13135

N&D’nin üretici firması Farmina’nın ürettiği vetlife gastrointestinal mama kullandım esra2288icloudcom. Çok memnun kaldım kısa sürede toparladı. O mamadan sonra da N&D kinoa serisine geçtim. Macun olarak gimcat gastrointestinal macun var onu da tavsiye ederim.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bizde de ishal sorunu var neden oluyor anlamıyoruz acana kullanıyoruz şimdi ilk kez royal canin sensible mama sipariş ettim normalde asla almayacağım bir marka ama bakalım belki iyi gelir 😢

Ben de acana pasifica sipariş ettim ayrıca yoğurt ve kefir vereceğim. Aynı zamanda tüy problemi de var belki ikisini de çözebiliriz. Sağlıklı beslemeye çalışıyorum ama durumunu iyice kötü etmekten korkuyorum açıkçası.

Hangi markanın mamasıydı acaba? Ondan da alayım belki ishaline çözüm olur.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Merhaba Synbiocure probiyotik tavsiye ediyorum sadece kliniklerde satiliyor.

Hangi markanın mamasıydı acaba? Ondan da alayım belki ishaline çözüm olur.

Teşekkür ederim duman_cat_world yarın çalışıyorum ama pazartesi ilk işim kliniğe gidip almak olacak.

Palyaco
Palyaco

218519

İshale rayal canin iyi geliyor birde vibrac

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 292 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81703 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR