Kopegim Yemek Yerken Hirliyor

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067 Puan

Arkadaslar kopegim beni cok seviyor bundan eminim hatta beni gordugunde sevincten cisini tutamiyor ve onlan sariliyoruz koklasiyoruz ve bundan 1 dakika sonra yemegini veeiyorum eskiden elimi yaklastirdimmi hirliyordu simdi yaklasik 1 metre yakinina geldimmi hirliyor neden böyle yapiyor alanini koruyor ama neden liderliklen alakali oldugunu biliyorum ama benim lider olmam icin tum liderlik kurallarina uyuyir ama sira yemege geldimmi oyle olmuyor ne yapmam lazim?

5 CEVAP

busomovic
busomovic

570

Bizim odak dediğimiz göz alıştırmalarını yapabilirsiniz şimdiden. Belirli aralıklarla gözüne bakın, kırpmayın bile, o kafasını çevirmeden siz de başka yere bakmayın. Bu, kurtların dominantlık göstergesidir. Köpeklerde de işe yarar.
Her canlı yemeğini korur ama liderin siz olduğunu şimdiden göstermezseniz ileride daha çok problem yaşayabilirsiniz. Havlasın, onu umursamadan yemeğini önünden alın. Gözlerine bakın, gerekirse yere yatırın. Susunca tekrar verin. Çok önemli. Benim köpeğim de aynı şeyleri yapıyordu. Geçen gün komşu teyze tavuk kemiği atmış yesin diye, bizimkinin de boğazına takıldı. O korkuyla elimi boğazına kadar sokup kemiği aldım. En basitinden bu örnek..

Cglarass
Cglarass

396

bu pek güzel bir hareket degil.size daha ileride farklı şekilde dominantlık sergiler.bana göre hırladıgı an sert bi sesle uyarın ve yemeğini alın bi 10 dakka kadar trip felan atın yada hırladığı anda ensesindeki kaba etinden tutup kaldır biraz silkele ve HAYIR! de.

araphasan
araphasan

641

kesinlikle köpeğinizi uyarın. gerekiyorsa mamayı alıp bir süre vermeyin. verirken bekle komutu uygulayın. siz izin vermeden yemesine müsade etmeyin. ilerde dominantlık gösterir. patisini üzerinize koyup gözlerinize bakıyor mu oyun oynarken ya da normalde?

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

İyide ben ensesindeki deriyi tutarken beni isirir eldiven fln taksam elime olurmu ?

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Cevap yokmu bu isi yaparken eldiven taksam olurmu ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 799 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79601 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR