Kızılcık Suyunu Hekime Danışan Var Mı?

Dkd
Dkd

12416 Puan

Merhaba arkadaşlar. Burada sürekli kızılcık suyu takviyesi konuşuluyor ben de kullanmak istiyorum ama bir yandan da tedirginim. Bunu veteriner hekimine sorup onay alan ya da zararlı olabilir uyarısı alan birisi varsa yazabilir mi?

7 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Kızılcık suyu üriner sistem için destekleyici doğal bir takviye ve genelde üriner sistem tabletlerinde falan da kızılcık suyu ilavesi oluyor abartılmadığı sürece faydalı ama veterinerime sormadım

simbakedi
simbakedi

136172

her seyin fazlasi zatar ancak biofeline urinary tabletin de ana maddelerinden biri kizilcik zaten. yani kendiniz dogal olarak verirseniz de ayni sey olur ama her gun vermek ya da miktarindan fazla vermek zararli olabilir

Dkd
Dkd

12416

Sağ olun cevaplarınız için. Soran olursa bilgi verirse sevinirim

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,


Orijen serisinde de belli miktarlarda kızılcık var, ben de yeni fark ettim. Muhakkak bunun kedi için uygun olan miktarı ayarlanmıştır. Diğer mamaları bilmiyorum ancak kullanıldığını görmek mutlu etti, içimizi rahatlattı.

emre536
emre536

3983

Ben vetplus kızılcık özlü uriner tablet kullanıyorum memnunum

zfrshn
zfrshn

9306

Kızılcık bir meyva şeker oranı çok düşük sakıncası yok ölçülü az miktarda verilebilir çünkü vet ürünlerindede var zaten hali hazırda hatta mamalarda.

Dkd
Dkd

12416

Dediğiniz gibi kızılcık mamalarda da var zararlı olduğunu ben de düşünmüyorum ama mamalarda çok küçük miktarlarda bulunuyordur muhtemelen. Ben verirken miktarı ayarlayamayıp fazla kaçırmanın getireceği zararlardan tedirgin oldum. Ne ölçüde verirsem yararlı miktarda verip fazlaya kaçmamış olurum bilemedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 405 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80068 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR