Köpeğim Depresyonda Olabilir Mi?

Köpeğim 1.5 yaşında fransız bulldog. Normalde çok neşelidir hoplar zıplar oyun oynar. Son zamanlarda ağzından oyuncaklarını düşürmüyor bizimle oynamıyor durmadan koltukları kazıyor ve oyuncaklarını oraya yerleştiriyor. Geceleri ağlayıp bizi uyutmuyor ve oyuncaklarını yatağa çıkartmamızı istiyor hepsini yatağa taşıyor teker teker. Endişeli gibi görünüyor. Biz oyuncaklarını yavrusu sandığını düşündük fakat bu durum çok büyümeye başladı psikolojik sağlığından endişe duymaya başladım.

3 CEVAP

irmtnc3
irmtnc3

13980

Olabilir ilgisiz vs durumlarda kaldıysa bi eğitmene ya da veterinere danışabilirsiniz
4 günlüğüne tatile çıkmıştık lucy e akrabamız bakıyordu dışkı yemeye başladı tepki olarak hala etkisinde ama iyice azaldı bitecek inşallah

zibityus
zibityus

11845

oyuncaklar oyun zamanları dışında köpeğin ulaşamayacağı ve göremeyeceği yerlerde saklanmalıdır. böyle yapmazsanız, oyuncaklar köpek için eğlenceli bir obje olmaktan çıkıp, köpeğin kontrol etmesi gereken bir objeye dönüşür. bu da ona stresten başka bir şey vermez. köpek depresyonda değil emin olabilirsiniz. siz, olayları köpeğin gözünden yorumlayamıyorsunuz o yüzden yanlış yorumluyor ve yanlış cevaplar veriyorsunuz. kral köpek ailesi ni takip etmenizi öneririm.

Akilemre
Akilemre

590

veterinere sanışmalısınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 408 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR