Fatih Veteriner Kısırlaştırma

dişi kedimi kısırlaştırmak için buraya gitmeyi düşünüyorum fiyatlar nasıl güvenebilirmiyim burda yaptıran var mı yardımcı olursanız sevinirim


6 CEVAP

Miscatt
Miscatt

11393

Daha önce aramıştım burayı kısırlaştırma operasyonu hakkında fiyat bilgisi almak için.İstanbulda çoğu kliniklere göre baya uygun fiyat vermişlerdi. Ama hiç gitmedim daha önce.

huqi
huqi

116368

Google yorumlara bakınca korkmuştum ama kendi kedimi burda kısırlaştırdım o zamanlar 275₺ idi
Sonra da 3 tane dişi sokak kedisini burda kısırlaştırdım hiçbir problem yaşamadım

Warriorsans
Warriorsans

133985

Fiyatlar genel olarak uygunmuş memnun kalan çok

Ekinay
Ekinay

2525

Ben hem erkek hem dişi kısırlaştırdım burada hiç bir sıkıntı yaşamadık. Dişide de erkekte de iz faln yok. Fiyatları diğer yerlere göre çok uygun. Arayıp randevu alıyorsunuz götürdüğünüzde muayene ediliyor uygunsa bırakıyorsunuz 1 gece orada kalıyor ameliyattan sonra başarılı geçti diye arıyorlar ertesi gün alıyorsunuz.

gulsump
gulsump

114504

Dişi kedimi bu klinikte kısırlaştırdık, fiyatı uygun 450 liraya yaptırmıştık. Gayet sağlıklı iz kalmadı memnunum, sadece tüylerini biraz fazla kesmişlerdi 4 ay oldu anca uzuyor :)

ben erkek kedimi 10 gün önce kısırlaştırdım , viral enfeksiyon kaptı sanırım . tekrar götürdük , 10 gün geçmiş viral enfeksiyon değil bağışıklığı düşmüş dediler . Kedim şuan kanlı ishal ve sarı sıvı kusuyor günde 5 kez . bugün başka veterinere götüreceğim . kısırlaştırılana kadar evin en yaramazı , kısırlaştırıldıktan 10 gün sonra günde 5 kez kusmaya başladı ve ultrasona bile koymmaışlar . fiyatları uygun diye çok giden var ama siz siz olun dikkatli olun , ben aşı dışında götürmeyi artık planlamıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 396 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR