Kedi Kısırlaştırmasi Yardim Lutfen

Kedisahibi1
Kedisahibi1

704 Puan

Kedimi veterinere bir kez goturdüm ve aşi karti fln yok
Kısırlaştirmak için aşı kartı olmasi zorunlumu birde belediye sadece sokaktaki kedileremi kısırlaştirma yapıyor?

7 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218525

Iyi bir veteriner bulun pasaport olusturulsun belediyeler artık kısırlaştırma yapmıyor sahipli kedilere

Lavinia17
Lavinia17

13782

ben veterinerde sira beklerken birisi kedisini kisirlaştirmak için getirdi hekim aşisinin olup olmadığını sordu sahibi aşisi yok daha yeni sahiplendik dedi.
veteriner kan tahlilleri iyi çıkarsa kisirlaştiracağini söyledi.

Lavinia17
Lavinia17

13782

aşi karti yoksa aşisi da yok diye düşündüm öyle cevap verdim bu arada

Kedisahibi1
Kedisahibi1

704

Çok teşekkür ederim

orhdoner
orhdoner

135546

Merhaba belediye ev kedilerini yapmıyor fakulte hastanelerine varsa yakınınızda sorabilirsiniz daha uygun olabiliyor.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Merhaba,
Belediye sizin kedinize de yapabilir ancak ben önermiyorum ortam hiç hijyenik değil güvenemiyorum ayrıca özel bi klinikte yaptırmak çok daha risksiz ve sağlıklı.

Lils
Lils

125528

Her belediye yapmıyor kısırlaştırma ev kedilerine. Bazıları kediyi size vermiyor sokağa salıyor zaten. Arayıp sorun kediyi size teslim edip etmediklerini. Bu arada belediyeler kulağa kesik atıyor kısırlaştığı belli olsun diye ve zorunlu bir işlem. Onun dışında veterinere bir kere gittiyseniz kedinizin aşısı yok demek bu. İlk önce aşı yapılmalı (en azından iç parazit ve karma) Kuduz ilçe tarımda 2.5 TL ye yapılıyor ama her yerde geçerli değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap