Kocaeli Wetnose Vet.e Giden Varmı?

Kedisahibi1
Kedisahibi1

704 Puan

Kedimi kısırlaştırmak istiyorum daha once gidenler göruşlerini paylaşabilirmi?
birde full evde baktigimdan ve fiyatlardan dolayı aşılarıni yaptırmadim bazi veterinerler sorun olmaz diyorlar baziĺari ise aşılari tam degilse yapmam diyor bilginiz varmı?

6 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Kısırlaştırmadan alakasız olarak, karma ve iç dış parazit düzenli yapılmalı. Evde bakıyor olmanız bie şey değiştirmez, siz ona taşıyabilirsiniz. Ve bu daha pahalıya patlayacaktır maddi manevi. Aşıları düzenli olarak yaptırılmalı yani, genel sağlığı icin.


Kocaeli’deki Wetnose veteriner kliniği iyidir, youtube Milaluna kanalı kedilerini orada kısırlaştırmıştı hatta videoları var bakabilirsiniz.

Lils
Lils

125528

En azından karma ve iç parazit olsun. Karmayı bir seferlikte olsa kesin olsun. İç paraziti en kötü 7-8 ayda 1 olsun am olsun yani. Evde de hasta olabilir. Sonra tedavi için dünya masraf çıkar.

Kedisahibi1
Kedisahibi1

704

Teşekkür ederim

Thekedi
Thekedi

4630

İyi bir klinik bence raşitizm hastası olan bir yavrumu oraya götürmüştüm, memnun kaldım. Kısırlaştırma filan nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Sağlığı için aşıları yaptırılması, sorun olmaz diyen veterinere hiç denk gelmedim.
Kocaelinde Wetnose dışında bir de öyküm veteriner kliniği var. Oradanda çok memnun kalmıştım hatırladığım kadarıyla ve değişmesiyle öykümünün ücretleri daha makul. Öyküm veteriner kliniğine de kedi gribi olan yavrular için gitmiştim, onların da kısırlaştırmayı nasıl yaptıkları hakkında bilgim yok. İki kliniğide arayıp sorun bence.

Jean
Jean

12559

Ben birkac defa yavrumu goturdum wetnosa. fakat kisirlastirmayi orada yapmadim. kisirlastirmayi orada yapan bir hesap taniyorum, hatta ünlü bir hesap. "milaluna" hesabi. instagramdan bakip yazip, sorabilirsiniz hemen cevap veriyorlar. kisirlastirma icin asi zorunlu diyenide gormedim. yani biz bu sekilde bir kisirlastirma yapmadik ogluma.

Kedisahibi1
Kedisahibi1

704

Hepinize çok teşekkur ederim bende arayip ulaştim wetnoseye aşısi yoksada yapariz dedi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap