Brit Care İçerik Değişikliği?

Poncimin
Poncimin

116364 Puan

Britcare Premium mamasının hem içeriği hem de paket tasarımı değişmiş kendi sitesinde. Eski paket tasarımlı ve içerikli Britcare Premium mamalar siteden kaldırılmış sanırım, yani hiç gözükmüyor şuanda. Yeni mamasında mısır'ı çıkarmışlar, ciğer sosu vardı şimdi gerçek ciğer eklenmiş, et içeriği daha iyi olmuş ve başka değişiklikler de var. Örnek olarak kısır tavuklu mamasının eski-yeni içeriğini paylaşıyorum.


Böyle bir konu açayım dedim çünkü acaba çoğu kedide ishal sorunu çıkartan Britcare Hypo-allergenic serisi mamaları da içerik olarak yeniden düzenleyecekler mi? Düzenlenirse iyi olurdu.


[Eski İçerik]


tavuk %32 (tavuk eti unu %17, tavuk kurutulmuş %15), pirinç, hidrolize tavuk proteini %8, tavuk yağı (tokoferollerle korunmuş), mısır, kurutulmuş pancar küspesi, tavuk ciğeri sosu %4, somon yağı %1 , bira mayası, kurutulmuş karahindiba %0,25, prebiyotikler (mannan-oligosakkaritler 140 mg/kg, frukto-oligosakkaritler 110 mg/kg), yucca schidigera özütü (75 mg/kg), meyve ve bitki özü (biberiye, karanfil, narenciye) , zerdeçal, 55 mg/kg).


[Yeni İçerik]


kurutulmuş tavuk %38, pirinç, tavuk yağlı bezelye, kurutulmuş elma posası, hidrolize tavuk ciğeri %2, somon yağı %1, bira mayası, sodyum klorür, kuru ıspanak %0,5, mannan-oligosakkaritler (150 mg/kg), frukto- oligosakkaritler (120 mg/kg) yucca Mojave (80 mg/kg kuru biberiye (11 mg/kg), kuru karanfil (11 mg/kg), kuru narenciye (11 mg/kg), kuru zerdeçal (11 mg/kg).


https://brit-petfood.com/en/products/cats?brand=7478-brit-premium-new


13 CEVAP

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba bence gayet iyi olmuş bazı içeriğindeki bitkiler bence ishale sebep oluyor değiştirmeleri daha iyi olur yeni içerik daha güzel duruyor sanki ama gene de kullanmadan denemeden birşey bilemeyiz. Ayrıntılı yazınız için teşekkür ederiz 🙏

Poncimin
Poncimin

116364

Bu arada yeni içerikli brit premium kuzulu kısırlaştırılmış kedi mamasındaki fosfor %0,5 magnezyum %0,02 değerleri, bu mamasında kısır kediler için çok iyi ayarlanmış. Sanırım en düşük magnezyum değeri bu mamasında. Yavru kedi mamasında da fiyatına göre düşünürsek %40 protein içermesi gayet iyi diyebiliriz. 1 hafta önce sitesinde eski serisi vardı, bugün dikkatimi çekti şuan eski linke girmeye çalışınca hata veriyor, yalnızca yeni mamaları gözüküyor. Acaba dedim ishal şikayetleri yüzünden Britcare Hypo-allergenic serisine de içerik olarak yeniden düzenleme gelecek mi? Şuan öyle bir şey gözükmüyor ama bakalım.

AslanPati
AslanPati

2205

Yeni formülü çok iyi olmuş. Yorumlara göre ileride mutlaka denemek isterim. Faydalı konuları ve cevapları için Poncimin'e teşekkürler. 👍

Poncimin
Poncimin

116364

Bu arada resimlerin üstüne tıklayınca altındaki yazdığım yazılar gözüküyor ama yine de belirteyim. Birinci yeşil paketli olan resim eski paket tasarımı, diğer kırmızı olan ise yeni paket tasarımı.

simbakedi
simbakedi

136205

gayet guzel bir icerik olmus, eskisi de fena degil bence. guzel paylasiminiz icin tesekkurler

Renklipati
Renklipati

140143

Paylaşım için çok teşekkürler, evet benimde çok merak ettiğim çoğunlukla ishal ve koku sorunu umarım dediğiniz seridede değişim için giderler, en azından bu krizde herkesin alacağı bir mama olurdu..

teddybal
teddybal

123878

Lizin vardı bu mamada, yeni içerikte çıkarmışlar baktım da. Algıda seçicilik :)

Çok daha iyi olmuş içeriği umarım tr de görürüz yeni mamayı

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Çok sevindim içerik değişmiş formül çok iyi☺️ Umarım Brit Care’da da görürüz bu değişikliği, ishal sorunu ortadan kalkarsa kesinlikle herkese tavsiye edeceğim tek mama olur fiyat performans.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Tr’ye de gelecektir yakında🙏

Poncimin
Poncimin

116364

@Renklipati
@duman_cat_world


Katılıyorum. Artık Hypo-allergenic tahılsız serisinin içerisinde ishale sebebiyet veren neyse tekrardan düzenlense içerik belki de en çok tercih edilen ve önerilen mamalar arasına girer. Çünkü fiyatına göre başarılı. Genel içerik ve et içeriği, ayrıca ilaveler kısmı gayet güzel. Özellikle kısır mamalarındaki analiz oranları da tam kararında ayarlanmış. Çoğunlukta ishal yaptığından ve ayrıca bu tarz yorumları görüp risk almak istemeyenler yüzünden satışlarını ister istemez etkiliyor diye düşünüyorum.

Poncimin
Poncimin

116364

@teddybal


Lizin sadece yavru mamasında var diye biliyordum ama diğer mamalarında da varmış eski içerikte, şimdi bir siteden baktım. Yavru mamasında 9 mg, kısır mamasında 8 mg lizin içeriyormuş, şuan çıkarılmış dediğiniz gibi.

teddybal
teddybal

123878

Bu ara lizini çok araştırdım da onun için öyle dedim, aklımda kalmış bu da, direk ona baktım :)
Yeni içerik daha güzel olmuş ama, darısı brit care'e :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 883 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR