İştahsız Kedi– Viyo Recuperation Kullananlar?

huqi
huqi

116368 Puan

Kedim iştahsız herhangi bi sağlık sorunu yok. Kuru mamayı kendi yediği zaman azıcık yiyor, bu yüzden gün içinde elime veriyorum.
Viyo recuperation kullanan var mı? Kedimin iştahını açar mı?


7 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Merhaba Viyo güzel bir takviyedir bunun dışında somon yağı kullanabilirsiniz iştah açar.

Dobbyko
Dobbyko

13171

Viyo reinforces kullanmıştık biz şiddetli kusma ve akut enfeksiyon tedavisi alırken. Kendi başına hiçbir şey yemiyordu bu mamayı verince iştahı aşırı açılıyor. Bağışıklığı da destekliyor ama bildiğim kadarıyla senede 1 kez kullanılabiliyor ( yanlış biliyor da olabilirim) dediğim gibi biz yemesi düzelsin diye vermiştik sonra kuru mamayi yemeye devam etti. Bu mamayı verince sadece daha çok yiyor.

Mkemmel bi üründür ben yılda iki kere alıp iki kedime bi haftada bitirtiyorum. Mevsim gecislerinde vs düsen istahı toparlar kediye adeta can katar.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bu ürünü jelibonda kullandık 5 gün boyunca her sabah veriyordum hasta olduğu zamanlar. Yemek falan yiyemiyordu hem iştahı yoktu hemde ağız yarasından dolayı. Bir kaba koyunca kendisi yemedi tadını sevmedi ben şırıngayla içirdim iştahını açtı bence. Ama fiyat olarak değer bir ürün mü bilmiyorum sonuçta çok sıvı bir mama ve ederinin çok üstü fiyat biçildiğini düşünüyorum. Yinede güzel bir ürün alınabilir.

Palyaco
Palyaco

218519

Ben daha yeni aldım hem iştah açıcı hem böbrek desteği olanı suan kullanıyorum içinde ölçek geliyor 20 ml veriyorum ve cok iyi isterseniz konu açıp net resimleri yüklerim kokusu çok güzel

huqi
huqi

116368

Güncell

huqi
huqi

116368

Teşekkür ederimm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 561 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR