Kedim Çok Yiyiyor ?

Gmz91910
Gmz91910

14251 Puan

Merhaba kedilerimden biri çok yiyiyor diğeri kısır ve çok seçici çok iştahlı değil.zayıf kedimi beslemek için mamamız hep ulaşacağı yere koyuyorum ancak şişko hep gelip bitiriyor 😀 oda gelişim çağında sekiz aylık çok yediği için çokta tuvalete çıkıyor😀yesin tabi can boğazdan gelir ama malum mamalar kumlar pahalı😁herşey bir yana ilerde obetize olacak böyle giderse diğer kedimde yeterli beslenemeyecek diye endişeliyim.nasıl bir yol izlemeliyim ?

4 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Sizi öyle iyi anlıyorum ki, bizde de var bir şişko gidip herkesin rızkını yiyor, biri ise çok seçici ve çok nazlı :( Bunun tek yolu ayrı odalarda öğünlü beslemek sanırım, başka ne olur bilemiyorum. Bizim şişko da gelişme çağında sizinki gibi o yüzden bir şey demiyorum ama ilerde naparim bilmiyorum :)

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba mamasını ölçülü verin günlük miktarı aşmayın yoksa ilerde saglık sorunları çıkabilir ☺️

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bence kediniz iştahsız da olsa öğünlü beslemelisiniz eğer öğünlü beslerseniz zaten acıkacağı için mamasını yiyecektir. Beslerken farklı odalarda besleme yapabilirsiniz. Ben kedime 12 saatte 1 20 gr mama veriyorum normal şartlarda aşırı iştahlı bir kedi ve istediği gibi yese obez olur ki kedilerde 100 gr fazlalık bile bir çok hastalık riski oluşturmaya yetiyor.

Gmz91910
Gmz91910

14251

Cevaplarınızı dikkate alacağım ayrı besleme yapacağım🙏🏻😊çok teşekkür ederim.sanırım mamayı tamamen kaldırma zamanı😀belirli zamanlarda ortaya çıkmalı😁

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 243 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR