Virbac Mama Kullanan Var Mı ?

Balyoska
Balyoska

326 Puan

Merhaba kedim çok iştahsız günde 50 gr yemesi gerekirken 35 gr yiyor. Veteriner virbac önerdi yine de iştahsız test filan yaptırdım sorun olmadığını söyledi 4800 dü 4500 e inmiş kilosu. Yaş mamayı eskiden severdi şimdi onu da yemiyor. Biz yemek hiçbirine atlamıyor bile. Tabiki vermem ama ona bile gözü tok . Et balık tavuk haşlıyorum bir gr yemiyor. Böyle bi durum yaşayan var mı ?

6 CEVAP

Marsrellaa
Marsrellaa

708

Kedinizde sindirim sistemi bozukluğu veya karaciğerinde bir sorun olabilir keskinlikle başka bir veterinere daha baktırmanızi öneririm farkli mamayla düzelecek iş değil maalesef sağlıklı uzun ömrü olsun 🙏

dilanbulent
dilanbulent

17235

Yaş mama bile yemiyorsa kuru mamayla ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. Yani mesela uzun süre aynı kuru mamayı kullanınca kediler sıkıldığı için tepki gösterip daha az yiyorlar. Ama siz yaş mama ve et yemediğini de söylemişsiniz. Bence başka bir veteriner hekime görünmeniz iyi olur. Bazen veteriner hatalarından dolayı çok ciddi problemleri fark edemiyoruz... Başka bir veterinere gitmenizi öneririm. Geçmiş olsun

Palyaco
Palyaco

218519

Bazen ihtassiz oluyorlar benim kedimdede var en son pirelendi 1 ay uğraştım pirelerden kurtarmak için 4.800 4.500 dustu

Palyaco
Palyaco

218519

Kedinizi bir kontrol edin pire lerce kedilerin iştahını kesiyor oda yoksa protein oranını düşürün mamanin

Balyoska
Balyoska

326

Pire söz konusu olamaz düzenli parazit damlaları yapılıyor. İstanbul Ataşehir de veteriner tavsiyesi verebilir misiniz ?

Caglagng
Caglagng

947

Merhaba, benim kedimde aynı iştahsız kuru mama haşlanmış tavuk falan hiç sevdiği şeyler değil, yaş mamayıda bayılarak yemiyor ama farklı mamalar alarak birazda olsa ilgisini çekip yedirmeye çalışıyorum sizde deneyin isterseniz eğer balık seven bir kediyse gimcat shinycat Tuna ve karidesli mamasını severek yiyorlar kuru mamada ise royal canin savour exigent deneyebilirsiniz belki faydası olabilir. Virbac hakkında bir bilgim yok maalesef.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 352 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR