Karma Aşı Hakkında

Leylaa33
Leylaa33

305 Puan

Arkadaşlar kedim 3,5 aylık vet. karma aşısını 4. aydan sonra yapalım diyor ama sürekli olarak veterinerimizle iletişim halindeyim hiç bi şekilde karma aşı bulamıyor sadece depolarda varmış onlarda ön sipariş oluşturuyormuş getirmek için ne zaman gelir bilmiyorum diyor hatta veterinerler odasina ait bi yazışmasını gösterdi sahte aşılar çıkmış Almanya bize ait değil diye mail yollamış bu konu hakkında bilgisi olan var mi acaba?

11 CEVAP

edadnmzr
edadnmzr

118612

Evet bu ara karma aşıda sıkıntı var bulunamıyor, sahte aşı çıkarmışlar bu da doğru. Veterineriniz getirdiğinde yaparsınız

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Evet bir süredir karma aşılar hiçbir yerde bulunmuyor. Bazı veterinerler ayırt edemeyip sahte aşı bile yapabiliyorlarmış. Dikkatli olmak gerekli.

Halleythecat
Halleythecat

1864

Bulunduğum ilde bulamayıp başka şehirden gönderim sağlamıştık, meğer aşı sahteymiş. az kalsın sahte aşı yaptıracaktım kedime şansa veterinerimiz farketti. Sonrasında çevre illerdeki veterinerleri tek tek arayıp en sonunda daha iyi bir markanın aşısını bulduk. Yalvar yakar 2 dozu da aldık (elinde 3 aşı kalmıştı onun da). Aşı için dil döker olduk resmen şu hale bak. Umarım en kısa sürede minik dostunuz aşılanabilir.

simbakedi
simbakedi

136202

karma asi olmamasi demek hemen hasta olacak demek degil zaten. en erken yapilmasi gereken zamanda yapilsin onemli degil o. ancak siz de disardan geldiginizde sokak kiyafetlerinizle ve elinizi yikamadan kedinize dokunmayin, asili bile olsa. en hafifinden pire getirebilirsiniz eve ya da hastalik getirirsiniz baska kediden

Palyaco
Palyaco

218519

Iyiki bizim karmalar zamanında yapıldı piyasada vardı zamanında yakında gelir yurtdisindan tabi baya zamlı şekilde

Dkd
Dkd

12416

Çoğu veteriner bulamıyormuş. Sahte aşıyla da karşılaşan çokmuş. Belki şehrinizdeki diğer veterinerlere de sorabilirsiniz

gulsump
gulsump

114504

Benim kızımın da karma aşı zamanı geldi ama sahte olur korkusuyla yaptırmadım. Zaten çoğu veteriner kliniğinde bulunmuyor.

Aliye87
Aliye87

12038

Benim kedime 5 Kasimda Karma-1 yaptirmistik. Sahte miydi degil miydi bilmiyorum malesef. Ama k3dimde hicbir yan etki olmadi. Ates, ishal, halsizlik gibi seylerin hicbirini yasamadi. Çok rahatti. Kuduzda da ayni sekilde. 20 Kasimda kuduzu da oldu. Karma-2 Kasim sonunda gelecek deniyor, biz de bekliyoruz demisti veterinerimiz. Umarım bir an once gelir, cunku kisirlastiracagim, kalan son asisi olan Karma-2yi vurulmadigindan suruncemede bekliyor ameliyati.

Miscatt
Miscatt

11393

Merhaba
Evet karma aşı tedarik sıkıntısı bayadan beri var. Sahte aşı konusu da bi kaç aydır var doğru. Bende henüz yaptıramadım bu yüzden.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Benim oğlumun da karma zamanı geldi ancak henüz yaptıramadık. Sahte aşıdan korkuyorum çünkü... 2 hafta sonra kliniğe gideceğim karma varsa onu yaptıracağız yoksa iç parazit zamanımız da gelmişti, onu yaptıracağız..

nefeskedi
nefeskedi

10117

Biz veterinerimizle konuştuk bu konuyu. Sahte aşı her zaman vardı şu anda aşı tedariği sıkıntılı olduğu için daha çok konuşuluyor, dedi. Buradaki olay sizin veterinerinize güvenmeniz, veterinerin de tedarikçisinin güvenilir olması. Yoksa bundan önce de sahte aşı olmuş kaç hayvan vardır kim bilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 424 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR