Kedim Sarı Kusuyor

3 aylık yavru kedim dün sarı safra kustu daha sonra yemek yemedi iştahı kesildi ve bir kaç kere daha sarı safra kustu. Başka bir sorunun yanıtınında şey yazıyordu kedim camın mermerine basıyor veteriner üşüttü dedi falan yazmış. Beni kedim de aynı şekilde cam pervazında oturuyor saattlerce dışarı izliyor, acaba kedim soğuk mermere bastığı için üşüttü mü o yüzden mi kusuyor ona göre pervaz kısmına polar kesip koyucam. 7 aylık kedim de 10 gündür ishal oda aynı şekilde diğer kediyle saatlerce mermere basıyorlar ve ishali ne denersek deneyelim geçmiyor. Acaba o yüzden mi ikisi bu halde. Veterinere gidiceğiz ama beni bi aydınlatır mısınız?


4 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Evet, üşütmüş olabilir. Ancka bu bir ihtimal, daha birçok ihtimal var. En sağlıklı ve doğru çözüm veterinere götürmeniz olacaktır, biz en fazla tahminde bulunabiliriz, bu tahminlerin de ne kadar doğru olduğu tartışılır.

Miscatt
Miscatt

11393

Merhaba çok geçmiş olsun 🙏🏻
Yavru kediler üşütmeye ve hasta olmaya daha meyilli muhtemelen soğuk mermerde üşüttü.Veteriner en doğru teşhisi koyacaktır.
Çokta tatlı bakıyor maşallah 🧿

Dilarayrtsvn
Dilarayrtsvn

1093

Bir çok sebebi olabilir ama en başta gençlik olabilir . Bi vete götürüp kan testi yaptırmanız faydalı olur diye düşünüyorum. Çünkü kedim iki gün safra kustu ishaldi kanlı ve götürdüğümde çok geçti. Belki önemli bir nedeni yoktur ama en azından erken önlem almıs olursunuz

Dkd
Dkd

12416

Üşütmesi bir ihtimal ama daha ciddi sebepleri de olabilir. Veteriner kontrolü yaptırmanızı tavsiye ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 345 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR