Kedi Yakalama

aliberken
aliberken

1148 Puan

Sokakta durumu kötü olan bir kedi var.Veterinere götürmek için yakalamaya çalıştım.Önüne mama koydum mamayı yerken kediyi yakaladım.Kediyi yakalayıp aldım ama kutuya koyamadan tırmalayıp ısırarak elimden kaçtı.Beni gördüğü zaman elimin giremeyeceği yerlere kaçmaya başladı.Yakalamam için ne yapmam lazım bilgisi olan var mı ?

8 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Siz en başta yanlış yapmışsınız ama her kedinin karşı koyamayacağı bir şey vardır. Bunu deneyerek bulup kedi kutusunun en dibine o yiyeceği koymalısınız. Sonra onun göremeyeceği bir yere geçersiniz. Kedi kafese girinve koşup kapağı kapatabilirseniz güzel olur.

Merloli
Merloli

113439

kedileri etkileyen Cantip özlü bir sprey var internette satılıyor bazı kedi sahipleri tırmalama tahtasına falan sıkıyor nekadar işe yarar bilmiyorum ama bir dene istersen.

miasugok
miasugok

12502

Kutuyu yan çevirip mamayı kutuya koyun bence kedi girdiği an kutuyu kapatın. Ya da varsa kafes de aynı işi görebilir. Çok canice ama aklıma başka bir şey gelmedi :(

miasugok
miasugok

12502

Yani ne diyebilirim bilmiyorum yakalamanız imkansız o zaman

aliberken
aliberken

1148

Farklı kediler kutuyu merak edip için girmeye çalışıyor.Dediğiniz gibi kutuya mamayı koyup denedim ama yakalamaya çalıştığım kedi girmedi.

aliberken
aliberken

1148

Bugün de uğraştım ama yakalayamadım.Farklı bir çözümü olan var mı ?

aliberken
aliberken

1148

Son çare olarak mecbur catnip deneyeceğim teşekkürler

Dayanacaksın kardeşim bende senin gibi bir şey yaşadım n1 yıl önce vücudum enfeksiyon kaptı 1 ay boyunca iğne yedim ki ben 13 yaşındayım her yerim kanadı falan ama yelesinden tuttum bırakmadım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 705 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR