Kedim Beni Sevmiyor Mu ?

minnakkediler
minnakkediler

2884 Puan

Merhaba yine ben bebişimi 1.5 aylıkken sahiplenmiştim şu an 2 aylık yani 3 haftadır falan benimle ama kucağıma gelmiyor kucağıma alıyorum sevmek için miyavlıyor kaçıyor hemen severken elimi ısırıyor oyun arada bir oynuyor hiç oynamıyor da diyebilirim ne yapmalıyım ki nerede yanlış yapıyorum anlamış değilim her şeyiyle ilgileniyorum ama yok bana alışmıyor sevmiyor sanki :(

12 CEVAP

Her kedinin karakteri birbirinden farklı olabilir ve sizin kediniz henüz çok küçük. Ve yeni sahiplenmişsiniz bundan dolayı daha alışma ve güvenme aşamasında. Eve alıştıktan sonra elbette size de alışacaktır ve belki kucağınızdan inmek bile istemez. Ama tabi böyle olmak zorunda da değil belki kucakta durmak ya da çok sık sevilmek hoşuna gitmiyordur zamanla birbirinizi tanırsınız. Unutmayın kediler aniden sevmez onun sevgisini zamanla kazanırsınız. Şu an sevgi hissetmese dahi elbet sizi sevecektir. Kedinizle mutlu bir hayat dilerim ☺

minnakkediler
minnakkediler

2884

:(((

minnakkediler
minnakkediler

2884

Az önce yine kaçtı kucağımdan

KedimVar
KedimVar

119251

Belki de karakteri böyledir. Yani kucak sevmiyordur, oyuncu değildir. Bunlar olabilir. Yani değişmeye de bilir diyorum. Onu böyle kabullenmek lazım. Ama bu sizi sevmediği anlamına gelmez.

Tbusratoptas
Tbusratoptas

4325

Benım kedim 11 aylık suan aldıgım zamanlarda sımdıde kucagımda durmaz en fazla 1 dk durmustur onun sonundada kacmak icin elınden geleni yapar ben yururum arkdamdan gelır odamdan baska oda tanımaz kardes gibiyi anne kız gibiyiz dye bilirim ama bu dedıklerımde zamanla oldu :)

Melikeejiminn
Melikeejiminn

2007

Daha çok yeni sahiplenmişsin, kediler hemen sahiplerine alışmazlar bir iki ay sabret ondan sonra yavaş yavaş arkadaş olmaya başlarsınız. O şimdi alışma dönemindedir. Biraz sabırlı ve anlayışlı davranmalısın sonra emin ol arkadaş olursunuz :)

minnakkediler
minnakkediler

2884

İnşallah :)

nyancat
nyancat

9149

Yaz aylarında sahiplenmişsiniz çok sıcak olduğu için kucaktan nefret ediyorlar kedim benle uyurdu yaz gelince yerlerde yatmaya başladı kendi isteyince gelir belki kucağı hiç sevmiyordur ama sizi sevmediği anlamına gelmez

Aysenurbsgn
Aysenurbsgn

7332

Bizim sahiplendirdiğimiz bir kedide de aynı sizin anlattığınız gibi oluyordu. Sahiplerinin yanına yaklaşmamış hatta 20 gün boyunca bir yatağın altından zorunlu olmadıkça çıkmamış. 1-1,5 ay kadar sonra alışmaya başlamış zorunlu olarak. Sizinki de tüm gün sizinle olacağından alışır diye düşünüyorum. Her gece beraber aynı odada yatın genelde insanların ayak ucuna yatmayı sever çoğu kedi. Öyle öyle alışır belki.

Tbusratoptas
Tbusratoptas

4325

Aladıgım zaman kışın ortalarında sokaktan aldım ben van kedileri zaten kucakta durmayı sevmezler çoğu kediler hatta zaten gece benle sarılarak uyur pesımden ayrılmaz bu sevmedıgı anlamına gelmez ona tatlı odul mamaları alın opun ıyıce yanasır sızlere onunla oyun oynayın yapacak başka bısey yok yavru olunca yadırgaması geçince duzelir :)

TarcinBey
TarcinBey

13649

Benim ki ilk geldiği hafta alismisti. 3 aydir benle Ama şimdi bile kucagimda 30 saniyeden fazla durmaz. Sevmiyor olabilir yani kucakta durmayi. Ve genelde ya ip kovalattiriyorum ya da karniyla oynuyorumm. Onun dişinda tek oynamak hoşuna gidiyor. Sizinkinin de karakteri boyle olabilir

Zeytinlicorek
Zeytinlicorek

4134

Benim kedim de tam tersi ilk geldiğinde kucağımdan inmiyordu, ben alıp yatağa götürüyordum o geri gelip kucağıma yatıyordu ama şimdi seveyim diye alıyorum hemen kaçıyor, kucakta durmak istemiyor. Yani sizin kediniz de değişebilir veya karakteri böyle olabilir, sizi sevmediği anlamına gelmez. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1580 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR