Sürekli Artan Mama Fiyatları

deniznergis
deniznergis

12866 Puan

Mama fiyatlarının bu kadar hızlı artışı bu kış döneminde hayvanları açlığa ve ölüme sevk edecek .Hükümeti hayvan mamasından alınan %18 KDV oranını düşürmeye ,bütün mama firmalarını da fiyat artışında vicdanlı ve duyarlı olmaya davet ediyoruz .çevremdeki bir çok hayvan sever cimere yazı yazacağız birlikten kuvvet dogar umudu ile.

6 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Bu uyanıklar yüzde 18 indirim yapsa devlet onu bile fırsata cevirirler

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba burda bir arkadaş açmıştı daha önce ben yollamıştım ve birçok kişi herkese aynı cevap gelmişti şuanda birşey değişmedi umarım değişir ne diyim ..

Renklipati
Renklipati

140143

Yine yapmıştık böyle cimere şikayet, o zaman bile kulak tıkadilar, şimdi hiç umut yok..insanlar perişan bizleri düşünmeyen hayvanlaramı değer verecek hayal bence

deniznergis
deniznergis

12866

Umut sokak hayvanlarının ekmeği diyelim. çoğunluk olsa twittr da başlık açıp bol bol rt yapsak belki duyulur sesimiz ne bileyim daha havalar soğumadan hayvanlar açlığa mahkum edildi .kediler 6 saat ,köpekler 17 saat aç kalırsa donarak ölürler onların vücut sistemleri yemek yiyerek ısı salgılayabiliyor.

simbakedi
simbakedi

136198

insana dahi değer vermeyenlerin hayvanlar için çıkıp da bir şey yapacağını asla düşünmüyorum. evdekileri geçtik sokaktakilere üzülüyoruz, onlara da bir şey yapılmıyor

D-O
D-O

11908

Petlebiden nd ocean ringa balikli kisirlastirilmis mamayi ekim basinda 179 tlye, ekim sonu 203 tlye almisim, su an ise stokta yok ama 243tl gozukuyor.
5 gun once nd kisir tavuklu masayı 167 tlye aldim bugun 200 olmus petlebide.
Gercekten artik her alisimda artan fiyatlarla bas etmek zorlasti ne olacak boyle :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 555 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR