Kedi İştahsızlığı Ve Zayıflığı

adige45
adige45

754 Puan

Kedim 10 gündür çok iştahsız ve olması gereken kilodan 1 - 1.5 kilo daha zayıf. Veterinere götürdüğüm de kan tahlili ve muayenesinde herhangi bir sorun çıkmadı.Sadece mama önerdi onu da denediğimde bir sonuç alamadım sizlerin başına böyle bir şey geldi mi acaba geçici olabilir mi?

8 CEVAP

Miscatt
Miscatt

11417

Merhaba
İştah açmak için somon yağı etkili diye biliyorum ama hiç kullanmadım.
Mama dışında tavuk göğüs haşlaması,yağsız tuzsuz balık haşlayıp verebilirsiniz. Sadcee mamayla sınırlı kalmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Merhaba,
Sadece mamayla sınırlı bir beslenme uygulanması pek doğru değil, kilo almaz zaten. Yağsız tuzsuz haşlama et,yoğurt,kefir, yumurta takviye yapmalısınız. Ayrıca haftada iki kez yaş mamasına MUTAMIN somon yağı katarak kilo aldırabilir ve iştahını açabilirsiniz, denendi onaylandı👌🙏

Geçici de olabilir bir hastalık belirtisi de olabilir. İştah açıcı takviye kullanabilirsiniz. Viyo recuperation, somon yağı gibi

adige45
adige45

754

Teşekkürler

Phoenix3
Phoenix3

18389

Belki mamasından sıkılmıştır, farklı bir mamaya geçebilirsiniz. Proplan önerebilirim. Genellikle kediler sevdiği için iştah açıyor hem de kilo aldırıyor ya da güzel bir markanın balık yağını da deneyebilirsiniz. Kuru mamanın veya yaş mamanın üstüne sıkabilirsiniz veyahut son çare olarak biraz daha fazla yaş mama verebilirsiniz seviyorsa, hiçbir şey yememesinden iyidir.

adige45
adige45

754

arkadaşlar dediğiniz bütün yöntemleri denedim ve mamaya bağlı bir beslenme yapmıyorum bir çok mama çeşiti denedim, yaş, haşlanmış tavuk, balık, et, ciğer, balık yağı vs. hiç biri durumunda değişiklik yapmadı.

citirbebegim
citirbebegim

13135

Somon yağı kullanacaksanız lütfen dikkat edin demeye geldim. Her minikte aynı etkiyi yapmıyor. Evet çok güzel iştah açıyor, tüyleri harika yapıyor ama bizim bağırsak florasını bozuk haftalarca ishal olmamıza sebep oldu. Eğer bu kadar şey denediğiniz halde hâlâ iştahsız ise depresyonda olabilir mi? Kan temiz çıktı demişsiniz çünkü.

Cook
Cook

122021

Viyo reinforces deneyebilirsinix,fortiflorayı(başka probiyotik işe yaramaz)mamasına dökerseniz yeme ihtimali çok yüksek.Günde en az 30 gram yemesi lazım aksi takdirde karaciğerde yağlanma yapar,ölçülü verip gözlemleyin.30 gramdan az yiyorsa mutlaka bir sağlık sorunu vardır.Dışkı çıkışı nasıl?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 346 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR