Minik Kelebeğim Kızgınlığa Adım Attı :) Sorular Sorular.

citirbebegim
citirbebegim

13135 Puan

umarım yanılmıyorumdur ama inanılmaz miyavlamaya başladı son 3-4 gündür. Sürekli sevdirmeye çalışıyor, deli gibi mırlıyor. Yerlere yatıp göbeğini açıyor. Kuyruğu dik ara ara popuyu kaldırıyor. Ama sanki erken gibi geldi bana. Maya 6 aylık daha, sizce normal mi? Kızgınlıkta iştah artar mı? Delicesine yemek yiyor ama öyle böyle değil. Ayrıca çok fena ısırmaya başladı beni ısırıyor sonra yalayıp göbeğini açıyor. İlk deneyimim bu konuda :) o yüzden bilmiyorum çok heyecanlıyım. Mesela kaç gün sürecek ve ne zaman kısırlaştıracağım ben kızımı.

7 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Kızgınlığa girmiş gibi duruyor. En erken 4 aylıkken kızgınlığa giriyorlar zaten. 6 aylıkmış, normal yani. Kızgınlık süresi kediden kediye değişiyor. Kızgınlık bitince kısırlaştırabilirsiniz, sevgiler minik kelebeğe 😻🎀

citirbebegim
citirbebegim

13135

Çok teşekkür ederiz ablası 💚 bu kızgınlık bitince sanırım hemen kısırlaştırma yapamayacağız gibi duruyor. Kan tahlilleri çok iyi değildi en son, toparlanması uzun sürüyor demişti vet. İnşallah sonuçlar iyi çıkarda hemen kısırlaştırma yaparım. 🙏🏻

Kedisahibi1
Kedisahibi1

704

Kizginlik belirtilerini araştır youtupta kesin anlarsın
Normalda istah azalir diye biliyorum google oyle okumuştum
Ve çok fazla sevilmek istiyolar o yuzden elini isiriyodur beni sev diye
Kızginliktayken de kisirlaştiriliyor da tabi veterinere sor çunku zor olur bu donemde ameloyati.
Kaç gün surer fln her kedide farklıdir bilemez kimse
Bende yarin gidip kisırlaştircam son 3 4 gundur istahi azaldi inşallah kizginliga girmemiştir

citirbebegim
citirbebegim

13135

O kadar çok yemek yiyor ki ağzım açık onu izliyorum :) bu kızgınlıktır umarım. Çünkü sesi hiç çıkmayan kedi deli gibi bağırıyor miyavlıyor.

edadnmzr
edadnmzr

119046

Bana da kızgınlığa girmiş gibi geldi 🐾 kan sonuçlarına göre karar verirsiniz. Umarım sonuçlarınız güzel çıkar ❤️

simbakedi
simbakedi

136281

ilk defa kızgınlığa girdi diye bir kediye seviniyorum :D güzelce toparlıyor demek ki :') siz yine de kızgınlığın bitimine doğru veterinerle irtibata geçin. bazen kızgınlıktan dolayı daha çok bağışıklık düşüyor. durumuna göre veteriner daha doğru bir yol çizecektir.

buusracikk
buusracikk

15595

Benim erkek kedim de kısırlaştırmadan önce böyle şeyler yapıyordu ama evde dişi kedi olmasına rağmen hiç çiftleşmeye çalışmadı :) 6 aylıksa bir yandan başlar kızgınlık zamanları. Benim kedim de 7 aylık ama ayına göre gelişimi çok fazla 4 kilo şuan ve 3 4 yaşında bir kedi gibi duruyor kocaman oldu sizin kedi de ayına göre daha iyi gelişiyorsa daha erken kızgınlığa girebilir :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 299 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR