Kediyi Nereden Bulabiliriz

Mavis276
Mavis276

1872 Puan

Anket

Sokaktan
(6 oy)
Barınaktan
(4 oy)
Kedisini sahiplendirmek isteyen biriden
(15 oy)
Petshoptan
(3 oy)
Toplam (28 oy)

Ailemle bir kedi sahiplenmek istiyoruz sizce nerden sahiplenme biliriz?? Sokaktaki yavrularda çok vahşi olduğu için kaçıyor.

12 CEVAP

Kusura bakmayın ama sokaktaki kediler kesinlikle ama kesinlikle vahşi değildir Uysal ve kedi yavrusu bulmanız gayet basit ya da buradan sahiplenebilirsiniz. Pet Shop yerine kedi çiftliği olabilir petshop cinayettir

miasugok
miasugok

12502

Pet shoptan almayın diyorlar ama, siz almazsanız ben almazsam başkası almazsa kedicikler orada cam kafeste hayatlarını sürdürmeye devam edecekler ne yazıkki. Benim evimin yakınındaki pet shopta dört beş aylık kediler var. İki aylıkken gelmişler ve hala kimse almamış. Aylardır bir kafeste yaşıyorlar. Orda yemek yiyorlar orda uyuyorlar tuvaletlerini oraya yapıyorlar. Yani açıkçası ben pet shoplarda ki kedilerin de kurtarılması gerektiğini düşünüyorum.


Ben Romeoyu 13-14gün önce bir instagram sayfasıyla görüşüp aldım. Görmeye gittiğimde romeo ve kardeşi vardı. Hallerinden mutlu gözüküyorlardı zaten bebekler. Koşup zıplıyorlardı ama asıl şoku biz çok gezdireceğiz romeoyu, birazcık karnını doyursa öyle çıksak olur mu diye sorduğumda yaşadım.


Mama kapları da tuvaletleri de banyodaydı. İnanabiliyor musunuz, banyoda besliyorlar. Zaten romeo geldiğinde kanlı ishaldi ama çok şünür iyileşti. Banyodan mikrop kaptığını düşünüyorum.


Mesela şuan romeonun kardeşini düşündükçe çıldırıyorum. Sanırım hala sahiplenilmedi ve banyoda besleniyor.


Demek istediğim şu ki evet sokaktaki kediler gerçekten çok yardıma muhtaç bir halde ama para ile satılan kedilere de muhteşem bakıldığı söylenemez. Sokak kedilerinden tek farkları karınlarının tok olması. :(

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Engelli bakabilirseniz barınak. Fark etmezse sokak. Yavru isterseniz internetten sahiplendiren biri. Cins isterseniz cattery.

Irk istiyorsanız petshop

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

Sahiplendirmek isteyen birinden olabilir :) eğer çok pahalı bir özel ırk aramıyorsanız..

martha
martha

13132

özel cins istiyorsan güvenilir bir pet shoptan alabilirsin. ben evinde bakan birinin yavrusunu alacaktım yine ücret karşılığında ama kadın almamıza saatler kala ortadan kayboldu :( bu sebeple pet shoptan aldık , aradığım cinsi sokakta bulamazdım.

kediminnos
kediminnos

2382

Internette yavru kedi ilanlari oluyor sahiplenebilirsiniz ve veterinerlerden de sahiplenebilirsiniz.

Mavis276
Mavis276

1872

Ben şuan kocaelideyim o yüzden sokaktaki kediler hiç insanlara yaklaşmıyorlar ve tekir kedi düşünüyorum burada zaten çok tekir var ama yaklaşmak zor

Petdostu
Petdostu

752

Petshoptan almayın

Dametualma
Dametualma

1682

benim sokaktan sahiplendirme ilanım var isterseniz bi bakın çok da uysaldır kızım .

mustafaparlak
mustafaparlak

2535

Petshoptaki zulme ortak olmayın! Neler yapıldığını anlatmayacağım, araştırırsanız görürsünüz. Ama gerçekten çok iğrenç bir ticaret. En çok yardıma muhtaçlar barınakta oluyor. Lütfen cins istemeyin. Yardıma muhtaç o kadar çok can varken, üstelik de ücretsizken bir hayata dokunabilirken,bir 'canlı'nın hayatını değiştirmek gibi muhteşem bir hissi yaşayabilecekken sırf 'cins' (?) adı altında olduğu için, sırf güzel gözüktüğü için (kime göre, neye göre?) bencillik yapmayın. Bir 'canlı'ya para vererek onu satın almak gibi ilkel bir davranışta bulunmayın. Üstelik o canın, annesinin sadece ve sadece para uğruna çektiği acıları düşünün, kedinizin bunları bilmenize rağmen onu aldığınızı bilseydi sizi sevip sevmeyeceğini düşünün. Lütfen bencillik yapmayın, lütfen.. Satın almayın, sahiplenin!

canakavi
canakavi

11151

Ben maya yı sokaktan almıştım kedi almak için acele etmeyin bir gece binaya girerken gördüm kendini sevdirmekk için çabalıyordu sevdim aldım kucağıma evime girdim ve inanın 8aydır o kadar güzel bir bağımız oldu ki evcil hayvan beslemek için acele etmeyin sokakta karşınıza çıkacaktır o, ben cins oldugunuda bilmiyordum mavi rus cinsi çıktı kedi bakıcısı bir arkadaşım soyledi. Cinsi değil aranızdaki bağ ve iletişim onemlidir sokaktan geçen yüzlerce insana görünmemiş bile ama eve geçerken yanıma geldi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1267 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR