Obivan Mama İyi Mi?

Lidyana
Lidyana

192 Puan

Merhaba,
Benim kızım 10 yaşında bir Labrador. Neredeyse 10 yıldır Proplan Somonlu mama yiyor. Ancak her zaman çok fazla tüy dökme problemi oldu. Geçenlerde hiç duymadığım Obivan marka mama önerdi birisi. Kendisi veteriner vs değil. Sadece kendi köpeğiyle tüy dökme sorununu bu mamayla aşmış. Bu mamayı kullanan bilsen var mı? Nedir ne değildir?

4 CEVAP

Lils
Lils

125527

Obivan klasik seri içerik olarak kötü bir mama. Selection serisi içerik olarak iyi ama sadece kediler için kuru mama var. Bence tercih etmeyin. Brit care olabilir köpekler için çok öneriliyor. Ben kedim de kullanıyorum memnunum

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba ben kedilerime obivan selection serisi kullandım iyi gelmişti ama köpekler için olan bilmiyorum iyi gelir mi aslında pro plan iyi bir mama ama sizin köpeginize iyi gelmedi sanırım. Kullananlar varsa yorum yaparlar 🙏☺️

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Evet brit care çok iyi bir mamadır köpekler için pek olumsuz yorum yok. ancak memnunsanız pro planden devam edin, güzel ve risksiz bir mamadır. yanına sokon yağı takviyesi yaparak tüy dökümünü en aza indirebilirsiniz. somon yağı olarak mutamin, vets plus, biofeline füzeldir.

Lidyana
Lidyana

192

Aslında mama değişikliği pek iyi değil diye biliyorum. Proplan mama da tüy dökme sorunu dışında çok iyi geliyor. Bu problem anladığım kadarıyla benim kızıma özgü bir sorun. Brit care mamaya da bakacağım teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 917 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR