Kızgınlığa Girmiyor

JuniorCakil
JuniorCakil

789 Puan

Kedim erkek tekir 1 yıl 2 aylık hala kızgınlık belirtisi yok bir problem mi var ?

5 CEVAP

hannnngggg
hannnngggg

115022

bu kızgınlığa girmiyor demek değil her kedide olan kızgınlık belirtilerini göstermiyor daha hafif atlatıyor demek olabilir bir ihtimal girmemişte olabilir ama sanmıyorum her kedi koku bırakacak azıp kuduracak hırcınlasacak ortalığa işeyecek diye birsey yok bence kedinizi bir an önce yıl bitmeden kısırlastırın çünkü hem sağlığı tehlikeye giriyor hem de fiyatlar her gün artıyor insanı zorlayabiliyor

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba bazı kediler 6 ayda girerken bazıları 1,5 yaşında girebiliyor bir de hepsinde ağır belirtiler olmayabilir kimisi 1 gün sürerken kimisi 15 gün ve ağır geçiriyor.

Dobbyko
Dobbyko

13171

Benim kedim 8 aylık eskisine göre daha agresif bilhassa klinikte, oyun oynarken vs. Dış kapı açıldı mı kaçmaya çalışıyor ama koku bırakma bağırma gibi kızgınlık belirtisi yok. Hekimimiz her geçen gün hormonların etkisiyle daha zorlanacağını söylemişti. Biz bir türlü hastalıklarını atlatamadigimiz için kisirlastiramadik. Allah'ın izniyle bu hafta operasyona girecek. Bence kedinizin bir sağlık sorunu yoksa siz de kısırlaştırın derim. Çünkü ocaktan sonra veteriner fiyatlarına yüklü bir zam gelecek. Hemde kızgınlık stresi ve hormonal dengesizliklerden kaynaklanabilecek olası hastalıklardan korursunuz onu.

Salihaylmz
Salihaylmz

20783

Bağırıyor ya da hırçın davraniyor mu?

JuniorCakil
JuniorCakil

789

Aşırı uyusal davranıyor kendi isteğiyle sevdiğimiz sürece hırçın değil.Belirti gösterene kadar beklemeyi düşünüyordum teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 200 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR