Geçmeyen İshal

Osscar
Osscar

696 Puan

merhaba, kedim 7 aylık ve n&d kitten mama kullanıyorduk ishal olmaya başladı. hareketlerinde, oyunda, iştahında herhangi bir sorun yok. veterinerimiz ile görüştük kanlı bir durumda yok. ateş normal. bu yüzden dia dog n cat ilaç verildi ve ishal durumu düzeldi. daha sonra kısırlaştırma operasyonu oldu. maması aynı devam etti ama yine ishal durumu başladı. geçeceğim mama nd balkabaklı bıldırcınlı kısır mamaydı. veterinerimiz balkabağı iyi gelebilir bir deneyelim dedi ama yine aynı durum devam ediyor.

8 CEVAP

putmeinatrance
putmeinatrance

14473

Ne zamandan beri kullanıyorsunuz mamayı mamadan kaynaklı olabiliyor çünkü iç parazit varsa ondanda olabilir kedilere özel probiyotik var bağırsak florası düzenleyici veteriner doğrultusunda kullanırsanız toparlayacağını düşünüyorum haşlanmış tavuk verebilirsiniz ayrıca sıvı tüketmesine çok dikkat edin yavru kedilerde çok daha dikkat edilmesi gerekiyor geçmiş olsun şimdiden

Palyaco
Palyaco

218519

Nd fabrikası deyistiginden beri mamalarda sıkıntı oluyor exclusion yada bozita tavsiye ederim

Osscar
Osscar

696

Sıvı tüketimi ile ilgili de bir sorun yaşamıyoruz. Ancak tekrarlayan ishal sinir bozucu olmaya başladı. Veterinerimiz birkaç gün içerisinde royal canin gastrointestinal mamaya geçmemizin daha iyi olacağını söyledi.

Babayani
Babayani

776

Reflor ilaç al eczaneden kilosu ne kadar

Minigimmm
Minigimmm

11838

Dediğiniz zoosorb hakkında bir bilgim yoktu hic de kullanmadim biraz internetten baktim ama sizin sikayetinize hizmet edecek bir ürün gibi durmuyor. Size veda, zoovital, proplan markalarının probiyotiklerini tavsiye ederim. En kaliteli en kesin çözümü bulabileceğiniz markalardir.


https://www.purina.com.tr/proplan/urunler/kedi-mamasi/fortiflora-felineprobiotic


https://zoovital.com/urunlerimiz/provital-cat


http://www.vedavet.com/urun_detay.php?grup=1&id=30


Sadece kliniklerden temin edebilirsiniz.

Osscar
Osscar

696

Sahiplendiğimizden beri nd kullanıyoruz. Bu arada zoosorb işe yarar mı? Kullanıp fatda göreniniz oldu mu?

Minigimmm
Minigimmm

11838

Bence nd mamadan vazgeçin. Bende proplandan yoğun tüy dökümü sebebiyle nd ye geçtim ve ishal oldu üstelik bu geçişi probiyotik desteğiyle 1 haftaya yaymıştım ama 1 ay boyunca kıvamı bozuk yoğun kokulu dışkılama sebebiyle 1 paket nd bitince Virbac markasının mamasına geçtim hem ishalimiz düzeldi 2. Gunden toparlandi hemde tuy dökümünde faydasini gordum azalma oldu. Nd içerik olarakta değişti denilene göre fabrikada el değiştirmiş bu sebepten ötürü bir problem olduğunu düşünüyorum siz mama değişikliğine gidin. Balkabağı olanından almissiniz sanirim ama balkabagi tam tersi daha da bagirsaklari calistirir. Siz mama degisikligine gidin ve güzel bir probiyotik takviyesine başlayin düzelecektir. Virbac mamasini öneririm veteriner serisi bir mama sadece kliniklerde bulabilirsiniz.

Osscar
Osscar

696

4 kiloya yakın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 313 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR