Köpek Çiftleştirme Hakkı

sivaslim
sivaslim

2085 Puan

Arkadaşlar herkese merhaba 14 aylık şivava kızım var ( köpek ) dün adet oldu. Şimdi kızımın kızgınlık dönemi ne zaman olacak? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Babalık hakkı nedir? Bu konular hakkında bilgi sahibi değilim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim

11 CEVAP

irmtnc3
irmtnc3

13980

Kısırlaştırmanızı öneririm :)
Erkekten her türlü hastalık vb kapabilir,strese girebilir doğumda ölüm gibi sorunlar çıkabilir Her türlü çok sıkıntılı Doğan yavruları da büyük ihtimalle satmayı planladınız ama yapmayım bence
hayvanların bunu yaşanmasına hiç gerek yok 😉

hannnngggg
hannnngggg

115022

babalık analık hakkı gibi birsey oldugunu sanmıyorum sonuçta ay çocuğum büyüsün okusun üniversiteye gitsin evlensin torun sevelim gibi insana ait duygular hayvanlarda yok, doğ avla ye öl mantıgıyla ic gudusel ırkını devam ettirmek için ciftlesirler, bence kopeginizi cok cok seviyorsanız kısırlastırın hem ciftlesmeden dolayı olacak sağlık problemlerini enfeksiyon kapma, doğum anı ölüm yavruları reddetme gibi durumlar yaşamamış olursunuz ve bir kezle bitmeyecek olan döngüye hiç başlamadan stressiz bir yaşam kalitesi sunmuş olursunuz ayrıca cins üretime destek sağlamamış sokaktan sahiplenilecek bir hayvanın hakkına girmemiş olursunuz

simbakedi
simbakedi

136205

zaten insanlar siz istiyorsunuz diye degil kopegin sagligi icin bunu soyluyorlar. ayrica baba kopek yavrusuna ah yavrum diye bakip ilgilenmeyecek de. yalniz kalmasini istemiyorsaniz her yer yardima muhtac kopek dolu onlari koruyabilirsiniz eve alip diyorlar.
@zfrshn birkac gune burada sokak hayvani basligi acilir, cok zor durumdalar mama yetmiyor diyenlerle aglarsiniz ama :) kopek olunca mi is degisiyor? sokaklar barinaklar bir suru cins kedi/kopek yardima muhtac. boyle ciftlestirenler, satanlar, ese dosta verenler yuzunden o haldeler zaten

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Arkadaşlara katılmakla beraber enfeksiyon kapma, doğum sonrası yavruları annenin reddetmesi vb durumların çok sık görüldüğünü hatırlatmak isterim.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Herkesin de dediği gibi kesinlikle kısırlaştırın eğer çocuğunuzu seviyorsanız.

Dobbyko
Dobbyko

13171

Ciftlestirecekseniz olası hastalıkları, ölümleri göz önüne almanız gerekiyor. Bir kaç gün önce evde hoplayıp zıplayan sizinle güzel vakit geçiren sizi mutlu eden dört ayaklı evladınızın bir kaç gün sonra yanınızda olmaması ya da doğan yavruların ölmesi, küçücük bedenleriyle hastalıkla boğuşmak zorunda kalması ve onların günahına girmiş olmanız size vicdanen hiçbir rahatsızlık vermeyecekse ciftlestirin tabi. Size burda kisirlastirmanın önemini sayfalarca anlatsakta bı anlamı olmaz. Bir de burda böyle sorular sormayın artık herkesin tavrı net bu konuda, milletin de içine dert etmeyin hiç görmediği etmediği hayvanın körü körüne ölüme yollamasını.

zfrshn
zfrshn

9306

Yine saçmasapan yorumlar babalık hakkından ne kastedilldiğini bilmiyenlerin şahsi fikirleri kısırlaştırın emri vakisi!
Sizene dileyen nkısırlaştırır dileyende torun sahibi olur size kısırlaştırsammı diyemi sorulmuş!
Babalık hakkı anlaşmaya göredir bu konuyu daha önce çiflkeştirenler ile konuşun.3de 1 de olabilir 5 de 1 de baba tarafı istediğini seçer ama 2 yaşından erken çifleştirmeyin ve biliyorsunuz kilosu düşük teacup tabir edilenlerden ise doğum sırasında oda yavrularıda ölebilir yine doğum tecrübesi olanlardan fikir alın vete danışın.
1 kez yavru sahibi olmasını istemek çok insani zaten bunnlar sokak hayvanı değil yavrular açda kalmıyor sahipsizde ayrıca dileyen satarda hediyede eder orası ne beni nede kimseyi alakadar etmez bedava alanın satmayacağı yada kıymet vereceği ne malum kafada bir şablon herkesi ona oturtup sözde kınıyacaklar>! ... kınıyıcıları :)

zfrshn
zfrshn

9306

Çok iyi anlıyorum 3.adetinde dediğim şartlar uygunsa olabilir.Kimseyede hesap vermek zorunda değilsiniz karar sizin.

edadnmzr
edadnmzr

118613

Bence de en sağlıklısı kısırlaştırmak.

sivaslim
sivaslim

2085

@irmtcn3 şunu belirtmek isterim. Asla satma gibi bir niyetim yok. 1 defa çiftleştirip sonra kısırlaştırma niyetindeyim

sivaslim
sivaslim

2085

@zfrshn çok güzel ifade ettiniz çok tşk ederim. Kızım 2. Adetini oldu. Ben çalışan biriyim o bana ben ona çok düşkünüz evin içinde ikiz gibi dolaşıyoruz. Hergün ağlıyarak ayrılıyor gülerek kavuşuyoruz 😊 çifleştirmek istememdeki en büyük sebep yanlız kalmasın bebişleriyle uğraşsın oynasın benimde içim biraz olsun rahat etsin. Doğa kanununu yaşasın oda tatsın anneliği.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1252 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR