Kapalı Tuvalet Kabı Mı Açık Tuvalet Kabı Mı ?

kedianasi
kedianasi

3657 Puan

4 aylık kedim içn kapalı tuvalet kabı almayı düşünüyorm erken mi olur ? bide yarım açılnları öneriyrlar siz hangsini önerirsniz ?

10 CEVAP

Umiko
Umiko

899

4 ay çok erken değil bence. Çok daha küçükken kapalı tuvalet kullanmaya başlayabiliyorlar. Eğer alışmakta sıkıntı çekerse önündeki kapağı çıkartıp bir süre öyle kullanmasına izin verin. Alışınca kapağı tekrar takabilirsiniz. Kapak açık da olsa, açık tuvaletteki kadar saçılmaz etrafa ama rahatsız olursanız tuvaletin önüne kedi paspası koyabilirsiniz. Böylece bu sorunun tamamen önüne geçmiş olursunuz.

KedimVar
KedimVar

119251

Kapalı tuvalet kabı kullanın. Şu an açık kullanıyorsanız kum taneleri etrafa çok saçılıyordur. Kapalı bunu engelliyor. Ayrıca kokuyu da biraz da olsa engelliyor.

efruzg
efruzg

114397

Açık tuvalet kbını kesinlikle önermiyorum :( çok fazla kum tanesi dağılıyor ortalığa .. bende kapalı ile değiştiricem

nyancat
nyancat

9149

Kediden kediye değişir benim kedim yeniliklere pek açık değil kapalı kutu geldiğinde kumu koymadan önce onu kutuya alıştırdım çünkü girmeye korkuyordu sonra kumu koydum bir sorun çıkmadı kum yayılmasını azaltıyor kokuyu azaltıyor ancak bu seferde kediniz biraz kokabilir tuvalletten çıktığında ben filtreli almıştım ancak filtre takma yeri o kadar dandikmiş ki takamadım takabildiğim kadarınıda kedim 1 günde parçaladı o yüzden alırken filtresine dikkat edin o da kokuyu önlüyor kapalı kutunun tek can sıkıcı yanı kedinizin üstüne koku sinmesi

derinedas
derinedas

11

kapalıkedikabıkesinlikletavsiyeederim

Merloli
Merloli

113418

Ben kapalı kedi tuvaleti kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim kokuyu az da olsa engelliyor ve kumlar her daim kutuda kalıyor etrafa dağılmıyor.

efruzg
efruzg

114397

@tubaozturk kumu tamamen temiz ise bir miktar pis kumdan koymayı deneyin kokusunu alınca yatmayı bırakır belki sadece tavsiye denemedim . Ama tuvalet kokusu olan yere yatacağını düşünmem :)

tubaozturk
tubaozturk

899

Ben de kapalı tuvalete bugün geçtim fakat kdim tuvalette yatmaya çalıştı. Acaba tuvaletini yapınca da yatar mı?

aliberken
aliberken

1148

http://urun.************.com/evcil-hayvan/yari-kapali-kedi-tuvaleti-paspas-ve-kurek-hediyeli-292722039


Yarı kapalı kedi tuvaleti kullanıyorum memnunum.Açık almayın kumu çok dağıtıyor.Yarı kapalı olanı beğenmezseniz kapalı almanızı öneririm.

tubaozturk
tubaozturk

899

Teşekkürler deneyeceğim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7207 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82039 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR