Imuneks Şurup Ya Da Kapsül Kullanan Varmı Kedisine ?

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559 Puan

Kendim eczaci teknısyenıyım arkadaşlar kedilere fazla miktarda hepsi bir kullanılan vitamin yerıne imuneks kapsül kullansak daha faydalı olacağını düşünüyorum haftada 2 yaş mamanın uzerıne kapsülün içini döküp yedirsek çünkü şuruplarında ciddi oranda şeker bulunuyor insan sağlıgında kullanılan ımunekste 10 mg beta glukan var hayvan sağlıgında kullanılan tabletlerde de 10mg mevcut vetomune kapsül var extra farklı madde de içeriyor 10mg beta glukanda içeriyor şuan fıyatı 380 lira insan sağlıgında kullanılan 70 80 lira civarında ben ıkısının de aşagı yukarı aynı etkiyi göstereceğini düşünüyorum kullanan memnun kalan fikrini yazabilir kullanacak arkadaşlara da ışık olmuş oluruz.😊

9 CEVAP

Leon23
Leon23

2420

İmmuneks şurup kullandık hala da kullanıyoruz bi sıkıntı yaşamadık aksine bagisikliginin yükselmesinde baya etkisi oldu

Seymasbl
Seymasbl

4094

Veterine götürmekten ziyade bir çok sokak hyvanı boxa girmiyor 😔 bunu uygulayabilirim bende deniycm teşekkürler 🐾

Kokomina
Kokomina

1282

Mantıklı geliyor kulağa ama kedi sağlığına uymayan insanların ise sorun yaşamadığı içerik var mı acaba?

İmmun 44 de var onda şeker var mı acaba bu da kedilerde kullanılıyordu

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Merhaba,
Immuneks ne kendim için, ne de kedim için kullandım. O yüzden yorum yapamıyorum. Ancak şurup olanlarda kedilerin/çocukların severek tüketmesi için çoğunlukla şeker bulunduğu fikri doğru. Mesela ben küçükken Dolven ateş düşürücü şurup çok severdim, mis gibi portakal tadi vardi😊 Onun gibi bir şey olabilir. Dolayısıyla kapsül kullanmak daha mantıklı geldi bana da.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

kokomina@ Bu ımuneks kapsül de bir sorun yaşadıklarını görmedim içeriği hem ucuz hem doğal c vitamini asserola meyvesi ve kuşburnu extresi de var içinde ımuneks plus olarak geçer.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

@duman_cat_world haha kesinlikle öyle ben kedisine calpol alanı bile gördüm sormayın ama calpol mor ile dolvenın tatları güzeldi gerçekten :) ben uygun bulmuyorum çocuk şuruplarının kedilere . Tat içermeyen şekersiz olanlar kullanılır genel de sokak kedilerine augmentın 200mg şurupta veriyoruz 1ml verilsin diye ondanda bir problem olmaz herkes sokak kedisini veterınere götüremiyor malesef en azından enfeksiyonları geçsin diye istiyorlar veriyorum bende :)

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba ben de şurup alıp sokaktaki canların suyuna döküyorum şırınga ile kışın özellikle iyi geldiğini düşünüyorum ama sizin dediğiniz gibi de yapmıştım kapsül alıp yaş mamalarına da döktüm daha önce ikisinden de yapmaya çalışıyorum.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

@ebrugurkaracayir malesef ondada var ben genel de vermiyorum hastalara kedileri için aldıklarında yoğun miktarda şeker bulunuyor çünkü :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 328 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR