Şuan 6 Aylık Kedim İçin Malt Ve Multivitamin Kullanıyorum

reinefee17
reinefee17

15365 Puan

Kedim 6 aylık şuan Gimcat markasının maltını ve Multivitaminini kullanıyorum iki üründe 20 gr şeklinde elimde mevcut kullanmam gereken bir Malt var mı Taurin ve kitten paste kullanmak istiyorum fakat Taurin ürünleri almış olduğum Pet Shopta mevcut değil maltlar yetişkin kedi ya da yavru kedi olarak ayrılıyor mu İnternet üzerinden sipariş verebilir miyim

4 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136590

eğer mamanız kaliteliyse vitamin+taurin fazla gelir. malt da eğer kediniz çok uzun tüylü değilse o kadar sık verilmesine gerek olan bir ürün değil. 2-3 günde bir 2-3cm veriyoruz yetiyor bizimkine mesela. acana kullanırken 2 haftada 1 veriyordum vitamin o da gerekli olduğundan değil elimde olduğu için.

reinefee17
reinefee17

15365

Şuan sadece ikisini kullanıyorum pro plan kitten kullanıyorum değerli bilgileriniz için teşekkür ederim

orhdoner
orhdoner

135546

Merhaba internet üzerinden sipariş verebilirsiniz verebileceğiniz güvenli siteler marka ma ma,petlebi, petz s hop, pet i mce bu sitelerden bakabilirsiniz istediğiniz ürünü güvenle alabilirsiniz. Maltlar yavru için olanları da var ben öyle kullanmamıştım yetişkin için olandan alıp verdim. Siz isterseniz öyle de alıp verebilirsiniz. Kullandığınız mama iyiyse çok fazla ekstra vitamin vermenize gerek yok çünkü fazla vitamin böbrekleri karaciğeri zorlar.

reinefee17
reinefee17

15365

Haftada 2 kez Malt haftada 2 kez Multivitamin veriyorum bir mercimek tanesi kadar o kadar vermem söylendi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap